Haberler

Galatasaray Foto Muhabiri Tesislerin Demir Kapısına Sıkıştı

Güncelleme:

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne antrenmanı takip etmek üzere gelen Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı.

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne antrenmanı takip etmek üzere gelen Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Kanlar içinde yerde kalan Koyuncu'ya ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı.

TESİSLERİN KAPISINA SIKIŞTI

Galatasaraylı futbolcular da yaşananları büyük üzüntüyle izledi.Korkunç kaza, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Galatasaray'ın sabah antrenmanını takip etmek üzere tesislere gelen Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, içeri girmek istedi. Tesislerin içerisine doğru kafasını uzatan Koyuncu, demir kapının aniden kapanmasıyla sıkıştı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Görevlinin Koyuncu'yu fark edip kapıyı yeniden açmasıyla kanlar içinde yere yığılan deneyimli foto muhabirine ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı. Doktorların müdahalesini Galatasaraylı futbolcular da endişeli gözlerle izledi.

MELO VE TAFFAREL BİR AN OLSUN YANINDAN AYRILMADI

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, kaleci antrenörü Cláudio Taffarel, Koyuncu'nun başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı foto muhabiri tesislere gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takımın antrenmanı da yaşanan talihsiz kaza nedeniyle iptal edildi. Erkan Koyuncu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

"ORTADA KUSUR VARSA ARAŞTIRILACAK"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı, Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun geçirmiş olduğu kazada kusur varsa araştırılacağını söyledi. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastenesi yoğun bakımında tutulan Erkan Koyuncu için Galatasaraylı yöneticiler, hastaneye geldi. Yönetici Mehmet Karlı, foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun durumunun kritik olduğunu belirterek, "Bir yere transfer edebilir miyiz diye konuştuk, şu anda oynatılabilecek durumda değil. Dua ediyoruz yapacak bir şey yok. Ortada kusur varsa hepsi araştırılır ve üzerine gidilir. Kimsenin kaygısı olmasın Şu an önemli olan Erkan'ın yaşaması." ifadelerini kullandı.

PRANDELLI VE SELÇUK DA HASTANEDE

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli ve kaptan Selçuk İnan da Erkan koyuncu için hastaneye geldi. Ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan sarı-kırmızılılar daha sonra hastaneden ayrıldı. Öte yandan hastanedeki beyin cerrahı uzmanı Murat Dağ, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, Koyuncu'nun sağlık durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

"TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDECEK"

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi uzmanı Murat Dağ: "Çok yaygın beyin hasarı mevcut şu anda. Yoğun bakımda takip ve tedavisi devam edecek. Tabii ki mucize kapısı her zaman açık. Ama durumu çok ciddi. Önümüzdeki saatler bize her şey daha net gösterecek. Beyin içi hasar mevcut. Problem sadece kafa tası kırığı değil, yaygın beyin içi hasar var."

ARIBOĞAN: GÖRÜNMEZ KAZA

Lütfi Arıboğan: "Görünmez diyebileceğimiz bir kaza. Çok üzüldük inşallah dualarımızla yaşar diye bekliyoruz. kaza olur olmaz kulüp doktorlarımız müdahale etti. Ardından ambulans yetişti. Kazanın nasıl olduğuna dair spekülasyonları bilmiyorum. Ama kapı açılırken arkadaşımızın hızlı bir hamlesi olmuş. Teknik detaylarını mühendisler açıklarlar. O sırada sansörden dolayı mı bilmiyorum kapı kapanmış ve böyle bir sıkışma olmuş. Bana aktarılan bu.

GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Galatasaray Kulübü, Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'ya acil şifa diledi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun durumunun ciddiyetini koruduğu bildiriliyor. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Karlı ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın ardından Teknik direktörümüz Cesare Prandelli ve Kaptan Selçuk İnan da hastaneye giderek Koyuncu'nun durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Sabah Gazetesi Lütfi Arıboğan Bakırköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title