Haberler

Galatasaray, Mourinho'nun Takımı Manchester United ile Karşılaşacak

Galatasaray, İsviçre ve Danimarka'da kamp yapacakYurt dışında 5 hazırlık maçı oynanacak, bu maçlardan biri Mourinho'nun yeni takımı Manchester United ile...Sarı-Kırmızılı takım sezon hazırlıklarına Riekerink ile başlıyorSerhan Türk, İstanbul-DHAGalatasaray'ın kamp programı belli oldu.

Galatasaray, İsviçre ve Danimarka'da kamp yapacak

Yurt dışında 5 hazırlık maçı oynanacak, bu maçlardan biri Mourinho'nun yeni takımı Manchester United ile…

Sarı-Kırmızılı takım sezon hazırlıklarına Riekerink ile başlıyor

Serhan Türk, İstanbul-DHA

Galatasaray'ın kamp programı belli oldu.

Sarı-kırmızılı futbol takımı 2016-2017 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz Cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ve Riekerink yönetiminde başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip 9 gün İstanbul'da çalıştıktan sonra 10 Temmuz Pazar günü İsviçre'nin Gwatt bölgesine giderek çalışmalarına burada devam edecek.

Galatasaray, İsviçre ve Danimarka'da gerçekleştireceği kamp boyunca 4 hazırlık maçı yapacak.

Yurt dışındaki ilk kampında 12 Temmuz Salı günü İsviçre Süper Lig ekiplerinden Thun ile Lachen Stadı'nda hazırlık maçı yapacak sarı-kırmızılı ekip, Uhren Kupası organizasyonunda 17 Temmuz Pazar günü İsviçre Challenge Lig'den Zürih ile Tissot Arena'da ilk karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, bu kupadaki ikinci mücadelesini aynı statta 19 Temmuz Salı günü bu ülkenin bir başka Süper Lig ekibi Young Boys ile oynayacak.

Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ikinci kampını Danimarka'da yapacak.

Zürih ile oynayacağı karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek sarı-kırmızılı ekip, ikinci kamp dönemi için 23 Temmuz Cumartesi günü Danimarka'nın Aarhus şehrine gidecek ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, buradaki tek hazırlık maçında ise 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus ile Ceres Park'ta karşılaşacak.

GALATASARAY, MANCHESTER UNİTED İLE KARŞILAŞACAK

Sarı-kırmızılılar yeni sezon çalışmaları kapsamında Premier Lig takımlarından Manchester United ile 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç'te özel maçta karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, İsveç'in Göteborg şehrindeki karşılaşmanın Ullevi Stadı'nda oynanacağı belirtildi. Galatasaray ile Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı İngiliz ekibi arasında yapılacak karşılaşmanın TSİ 21.45'te başlayacağı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manchester United Jose Mourinho Galatasaray Danimarka Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title