Haberler

Galatasaray, Karpaty Lviv Maçı İçin Ukrayna'ya Gitti

Galatasaray Başkanı Polat: "medya Kriz Havası Varmış Gibi Yansıtıyor"

GALATASARAY BAŞKANI POLAT: "MEDYA KRİZ HAVASI VARMIŞ GİBİ YANSITIYOR"

"TRANSFERLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ. BUGÜN YARIN BİTEBİLİR"

"MEDYADA BAZI YAZARLAR GALATASARAY TARAFTARLARINI AŞAĞILIYOR. PARALI ASKER KONUMUNA SOKUYOR. ÇOK AYIP EDİYORLAR"

"ÇOK KOLAY BİR MÜCADELE OLMAYACAK AMA GRUPLARA KALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

UEFA Avrupa Lig'i play-off turu rövanş maçında yarın akşam Karpaty Lviv'le karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Ukrayna'ya gitti. Yolculuk öncesi Galatasaray yönetiminde yaşanan istifalarla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat, "Medya bunu yanlış anlıyor ve kamuoyunu yanlış bilgilendiriyor. Galatasaray'ın içinde kriz varmış gibi yansıtmayın" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adnan Polat istifaların Pazarlama A.Ş ile İletişim A.Ş şirketlerinin birleşmesinden dolayı kaynaklandığını belirterek şunları söyledi"Şu anda daha önce karar alınmış birleşme prosedürümüz var. Pazarlama A.Ş., İletişim A.Ş. ile birleşiyor. Pazarlama A.Ş.'de 6, İletişim A.Ş.'de 7 yönetici var. Bu şirketler birleşince yönetim kurulu 13'ten 7'ye inecek ve bu prosedürden dolayı Pazarlama A.Ş.'de genel kurul olacak. Tüm yöneticiler istifa etti, dolayısıyla birleşmiş şirkette yeni bir yönetim kurulu olacak. Önümüzdeki hafta Yiğit Şardan da istifa edecek. Bu istifalar yanlış algılanıp, kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor. Önümüzdeki hafta Galatasaray Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. genel kurulları olacak. Orada da iki şirkette 14 yönetim kurulu üyesi var, onlar da istifa edecek. Yeni şirkette 7 kişilik yönetim kurulu olacak. Bu, önceden planlanmış, standart prosedürdür. Gazetecilerin "Abdurrahim Albayrak'ın ismi geçiyor doğru mu?" sorusu üzerine açıklamalarına devam eden Polat, "Öyle bir şey yok" diyerek yanıtladı.

1-2 OYUNCU ALACAĞIZ

Polat, transferlerle ilgili bir soru üzerine de açıkmalarda bulunan Adnan Polat, "Transferler için çalışıyoruz. Bugün yarın bitebilir. Özellikle son dönemde biraz geciktiğimiz için bazı sıkıntılar oluyor. Kulüpler bazen anlaştığımız rakamı bozuyor. Bazen menajerler son anda fiyat artırıyor. İhtiyacımız olan 1-2 futbolcuyu transfer dönemi sona ermeden bitirmiş oluruz diye düşünüyorum" dedi.

KÖŞE YAZARLARI AYIP EDİYOR

Bursapor maçında taraftarların Adnan Sezgin'i istifaya davet etmesi konusundaki düşünceleri sorulan Adnan Polat, "Bu konulara girmek istemiyorum ama medyada bazı yazarlar Galatasaray taraftarlarını aşağılıyor. Paralı asker konumuna sokuyor. Çok ayıp ediyorlar. Galatasaray taraftarlarına bu şekilde hakaret etmeye kimsenin hakkı yok. Bizlere de birçok yakıştırmalar yapılıyor. Transfer dönemi bittikten sonra her şeyi bir bir televizyon kanalına çıkarak veya basın toplantısıyla anlatacağım" diye konuştu.

ZOR OLACAK AMA KAZANACAĞIZ

Karpaty Lviv maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Adnan Polat konuşmasına şöyle devam etti:

"Galip gelmek için gidiyoruz. Elimizden gelen her türlü mücadeleyi ortaya koyacağız. Daha önce de buradan Belgrad maçına aynı skorla gitmiştik ama turu geçmiştik. Bu sefer ki Belgrad takımından daha iyi ve organize bir takım. Çok kolay bir mücadele olmayacak ama gruplara kalmak için mücadele edeceğiz."

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla sabah saatlerinde Ukrayna'ya hareket eden Galatasaraylı futbolcular Karpaty Lviv eleyerek UEFA Avrupa Lig'inde gruplara kalacaklarını söylediler. Atatürk Havalimanı'nda hayranlarıyla fotoğraf çektiren Galatasaraylı futbolcuların moralli oldukları gözlemlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title