Haberler

Galata İş Melekleri'nden Melek Yatırımcılık Eğitimleri

Güncelleme:

25 kişilik kontenjan ile sınırlı olan ve 29 Eylül Pazartesi günü The Plaza Hotel'de gerçekleştirilecek eğitimin ilk ayağı için kayıtlar başladı.

Türkiye'nin ilk melek yatırım organizasyonlarından Galata İş Melekleri, Özyeğin Üniversitesi ortaklığında ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle "Melek Yatırımcılık Eğitimleri"ne başlıyor.

Hazine Müsteşarlığı tarafından çıkarılan Bireysel Katılım Sermayesi Hakkında Yönetmelik ile birlikte akredite olan ilk Melek Yatırım Ağı Galata İş Melekleri, Melek Yatırımcılık Eğitimleri'ni hayata geçiriyor. 29 Eylül'de The Plaza Hotel'de gerçekleşecek olan 25 kişilik ilk eğitim için başvuruları almaya başlayan GBA, üç aşamalı bir eğitim programı ile Türkiye'deki girişimci ve melek yatırımcı kalitesini yükseltmeyi ve ekosistemdeki oyuncular için artı bir değer oluşturmayı hedefliyor.

Eğitmen ve 3TS Fon Yöneticisi Elbruz Yılmaz tarafından melek yatırımcılığın A'dan Z'ye anlatılacağı ilk eğitimde, Emre Kurttepeli, Nevzat Aydın, Fatih İşbecer, Melih Ödemiş ve Galata İş Melekleri Ağı Derneği'nin diğer yatırımcılarının da katılacağı bir panel ve jüri olarak yer alacağı bir girişimci sunumları oturumu (pitching session) da düzenlenecek.

Pekin & Pekin Hukuk Bürosu Kıdemli Ortağı Fırat Yalçın, melek yatırımcılığın hukuki boyutunu ele alırken, Hazine Müsteşarlığı ise Bireysel Katılım Yatırımcısı Lisansı'nın nasıl alınacağına dair bilgi vererek lisans sahibi olmanın yararlarını katılımcılara aktaracak.

Yatırımcı Buluşması (Investor Meetup) ve Mentor Clinic gibi sektörün yoğun ilgi gösterdiği etkinliklere bir yenisini daha ekleyen GBA, Hazine Müsteşarlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin iştirakçi olarak yer aldığı eğitimleri, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile proje kapsamında gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hazine Müsteşarlığı Türkiye Galata Eylül Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title