Haberler

Gafın Böylesi!

Güncelleme:

Sunucunun Canlı Yayında, İkinci Seçilen Güzeli Birinci İlan Etmesi Geceye Damgasını Vurdu.

Avustralya'da, ülkenin en güzel kızını belirlemek için düzenlenen 'Top Model' yarışmasına, sunucu Sarah Murdoch'un gafı damgasını vurdu. Deneyimli sunucu, canlı yayında, ikinci seçilen güzeli birinci ilan etti.

Sunucunun, hem TV ekranları önünde, hem de yarışmayı salonda izleyenlere ülkenin en güzel kızı seçildiğini ilan ettiği 19 yasındaki Kelsey Martinovich, duyuru üzerine, kendisine oy veren ve destekleyen herkese teşekkür etmeye başladı. Avusturalya'nın Top Model'i olarak duyurulan Kelsey Martinovich ile, kendisine ikincilik düşen 18 yaşındaki Amanda Ware, birbirlerini kutlayıp, gelecek için bol şans diledikleri sırada olanlar oldu. Reji odasından gelen uyarı üzerine, ağzından 'Aman Tanrım, ne diyeceğimi bilemiyorum simdi. Kendimi hasta hissediyorum. Bir yanlışlık var' sözleri üzerine, hem izleyiciler hem de güzeller adeta donakaldı. Reji odasından gelen düzeltme üzerine, sunucu Sarah Murdoch'un, Avustralya'nın en güzel kızının kendisinin duyurduğu gibi Kelsey Martinovich değil, ikinci olarak ilan ettiği Amanda Ware olduğunu açıklaması ikinci bir sok etkisi yarattı..

Murdoch, iki güzel arasındaki rekabetin başa baş geçmesinden kaynaklanan bir yanlışlık yaptığını, canlı yayında da bu yanlıştan dönmenin zor olduğunu dile getirerek gafını hafifletmeye çalıştı.

Yanlışlığın giderilmesi üzerine, Avustralya'nın en güzel kızı seçilen Amanda Ware, Priscilla's Ajansi ile bir anlaşma yapma, blue jeans markası Levi's reklamlarında boy gösterme, New York'a giderek ELIT ajansı yetkilileri ile görüşme haklarının yani sıra, 25 bin dolar ve bir adet Ford Fiesta Zetec marka otomobil ödülü kazandı. Ülkenin Fox8 kanalında yayınlanan yarışma görüntülerinin ardından, kanal önce birinci ilan edilen ancak daha sonra yanlışlık olduğu gerekçesiyle ikinci olduğu bildirilen Kelsey Martinovich'e de teselli olarak 20 bin dolar ve New York'a gitme şansı tanıdı.

Nafiz ALBAYRAK -DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title