Haberler

    Milli Takım Sorumlusu: Demba Ba Bizim İçin Hep Sorun Oldu

    Güncelleme:

    Senegal Milli Takımı Teknik Sorumlusu Gadiaga, "Demba Ba bizim için hep sorun oldu. Kadroya almadıysak bunun nedeni grubun huzurunu sağlamaktı." dedi.

    Senegal Milli Takımı Teknik Sorumlusu Boubacar Gadiaga, Beşiktaşlı yıldız Demba Ba hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    "DEMBA BA BİZİM İÇİN HEP SORUN OLDU"

    Milliyet'in haberine göre siyah beyazlı golcünün Senegal formasıyla Afrika Uluslar Kupası kadrosuna dahil edilmemesiyle ilgili, Gadiaga, "Birisi eğer bu listeye alınmamışsa normal olarak hayal kırıklığına uğrayabilir. Lakin çamur atması ve iftira etmesini gerektirmez. Söyledikeri doğru olmuş olsa bile, bunları çok saygısızca dile getirdi. Aslında Demba Ba bizim için hep sorun oldu. İşin özeti bu." ifadelerini kullandı.

    "KADROYA ALMADIYSAK NEDENİ HUZURU SAĞLAMAKTI"

    29 yaşındaki futbolcunun huzuru bozduğunu savunan yardımcı antrenör, "Onun o zor karakterini yönetmekle çok uğraştık. Kendisi iyi bir oyuncu. Kulübünde parlak işlere imza atıyor olabilir ancak Senegal'de değil. Eğer kadroya almadıysak, bunun nedeni grubun huzurunu sağlamaktı. Özel ve birinci sınıf bir oyuncu... Ancak kendisini sıkıntıya sokuyor. Bunu durup düşünmesi lazım." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Demba Ba Milliyet Senegal Afrika Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    hemşerim Mobil-ANDROID:

    mümin. senegal zaten müslüman bir ülke en azından türkiyeden daha müslümanlar

    1
    3
    yanıtYanıtla
    yasasin trMobil-ANDROID:

    adamsin demmmmmba baaa baaa baba baaa. babababa

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Men-de-burMobil-IOS:

    Tamam olaya reel yaklasin gene bir program cikardini görmedik adamin öle konuşmasi deilde bu sürecte demirörenin gazetesi milliyetin bu haberi yapmasi bence manidar.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Osmanlı Torunu Mobil-ANDROID:

    Müslüman olduğu için bu kadar Üzerine gidiyorlar Temennim TS yede böyle futbolcular gelir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title