Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin yer aldığı grupta Ajax ile Molde Norveç'te 1-1 berabere kaldı. Bu sonuç aynı zamanda Fenerbahçe'nin işine yarayan bir skor oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftası, A, B, C, D, E ve F gruplarında oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. A Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, deplasmanda İskoçya'nın Celtic ekibi ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, grupta ilk puanını aldı. Norveç temsilcisi Molde ile Hollanda'nın Ajax takımı arasında oynanan grubun diğer maçı da 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuç aynı zamanda temsilcimiz Fenerbahçe'nin işine yarayan bir skor oldu. Diğer temsilcimiz Beşiktaş ise Sporting Lisbon ile 1-1 berabere kaldı.



UEFA Avrupa Ligi - A Grubu

Celtic 2 - 2 Fenerbahçe
Molde 1 - 1 Ajax

UEFA Avrupa Ligi - B Grubu

Liverpool 1 - 1 Sion
Rubin Kazan 0 - 0 Bordeaux

UEFA Avrupa Ligi - C Grubu

Krasnodar 2 - 1 Qabala
PAOK 1 - 1 Borussia Dortmund

UEFA Avrupa Ligi - D Grubu

Club Brugge 1 - 3 Midtjylland
Legia Warszawa 0 - 2 Napoli

UEFA Avrupa Ligi - E Grubu

Dinamo Minsk 0 - 1 Rapid Wien
Villarreal 1 - 0 Viktoria Plzen

UEFA Avrupa Ligi - F Grubu

Sporting Braga 1 - 0 Groningen
Marseille 0 - 1 Slovan Liberec

UEFA Avrupa Ligi - G Grubu

Lazio 3 - 2 Saint-Etienne
Rosenborg 0 - 1 Dnipro Dnipropetrovsk

UEFA Avrupa Ligi - H Grubu

Beşiktaş 1 - 1 Sporting Lisbon
Lokomotiv Moscow 2 - 0 Skenderbeu

UEFA Avrupa Ligi - I Grubu

Basel 2 - 0 Lech Poznan
Belenenses 0 - 4 Fiorentina

UEFA Avrupa Ligi - J Grubu

Monaco 1 - 1 Tottenham
Qarabağ Ağdam 1 - 0 Anderlecht

UEFA Avrupa Ligi - K Grubu

Schalke 04 4 - 0 Asteras Tripolis
Sparta Prag 2 - 0 APOEL Nicosia

UEFA Avrupa Ligi - L Grubu

Augsburg 1 - 3 Partizan Belgrade
AZ Alkmaar 2 - 1 Athletic Bilbao


Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Norveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak? 9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 9 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title