Haberler

    Futbol Cep Telefonunda!

    Rıdvan Dilmen'in Yorumlarıyla Futbol, Cep Telefonlarına Geliyor. İşte Cepteki Ligden Detaylar...

    Turkcell'in futbol tutkunu müşterilerinin ilgiyle takip ettiği "Goller Cepte" servisi yenilendi. Artık spor basının usta ismi Rıdvan Dilmen'in futbol yorumları ve Bank Asya 1. Lig golleri de cep telefonunuza geliyor.

    Goller Cepte'ye abone olan Turkcell'liler, Rıdvan Dilmen'in Goller Cepte abonelerine özel olarak hazırladığı yorum videolarını 2009-2010 sezonu ikinci yarısı boyunca her hafta cuma ve pazartesi günleri; Bank Asya 1. Lig gol videolarını ise her hafta salı günleri izleyecek.

    Artık Bank Asya 1. Lig maçları da Goller Cepte servisinde

    Turkcell Süper Lig takımlarına ek olarak artık Turkcell'liler Bank Asya 1. Lig takımlarının gollerini de cep telefonlarından izleyebilecekler. Turkcell'liler Bank Asya 1. Ligi'nde Pazartesi haftanın son maçı oynandıktan sonra, her hafta Salı günü, o haftanın tüm maçlarının gol videolarını cep telefonundan izleme ayrıcalığına sahip olacak.

    LigTV'den canlı yayınlanan Turkcell Süper Lig maçlarının golleri maç anında, diğer maçlar ise maçtan bir gün sonra izlenebilecek.

    Turkcell Goller Cepte servisine nasıl abone olunur?

    Goller Cepte servisini abone olmak için "GOL" ve gollerini izlemek istediğiniz takımın adını yazıp (Örnek: GOL SıVAS) 2222'ye kısa mesaj göndermek yeterli. Cep telefonu video özelliğini desteklemeyen kullanıcılar ise sadece kısa mesaj ile takımlarının haberlerini ve maç sonuçlarını alabiliyor.

    Goller Cepte ile Rıdvan Dilmen'in yorumlarını takip etmek, gol videolarını ve özel videoları cepten seyretmek, son dakika haberlerini öğrenmek haftada sadece KDV ve ÖiV dahil 1,5 TL ya da 10 kontörle ücretlendiriliyor. Servis ücretine gol videolarını indirirken kullanılan data da dahil olup, ayrıca data ücreti ödenmiyor.

    Basın bülteninden derlenmiştir

    Bilgi için: Turkcell

    Telefon: (212) 283 35 65

    Kaynak: Chip.com.tr / Spor

    Haberler

    '7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    "7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

    İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

    İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

    10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

    10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title