Haberler

Fujıtsu Kobi’lere Dinamik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor

Dünyanın Lider Bilişim Firmalarından Fujitsu, KOBİ'lere Yönelik Olarak Geliştirdiği 'Make IT Dynamic' Yaklaşımına Altı Yeni Çözüm Daha Ekledi.

22 Nisan 2011 - Avrupa'nın lider BT altyapı tedarikçisi Fujitsu, 'Make IT Dynamic' yaklaşımı kapsamında KOBİ'lere yönelik geliştirilen altı yeni çözüm daha ekledi. Finansal açıdan uygun olduğu kadar yönetilmesi de kolay olan 'Make IT Dynamic' çözümleri, KOBİ'lerin iş önceliklerini desteklemesiyle dikkat çekiyor. Bu sayede işletmeler BT konusundaki endişelerini bir kenara bırakarak, ana faaliyet alanlarına odaklanabiliyorlar.

Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Fujitsu'nun danışmanlığını Make IT Dynamic, bu yeni çözümler ile şimdi daha da zenginleşti. Müşterilerimizin ve desteğini sunduğu yenilikçi yaklaşım BT altyapılarını tamamen dinamik hale getirmek amacıyla tasarladığımız çözümlerimize, optimize edilmiş PRIMERGY blade tipi sunucuyu ve ETERNUS depolama platformunu ilave ettik. Böylece hem müşterilerimize, hem de kanal ortaklarımıza katma değer yaratan daha fazla alternatif sunuyoruz."

Güvenilir ve ölçeklenebilir çözümlerin adresi

Başarılı olmak isteyen şirketlerin ihtiyaçlarına uygun bir BT altyapısına sahip olmaları gerektiğini belirten Zaim, sözlerine şöyle devam etti:

"Bilişim teknolojilerine olan bağımlılık artmaya devam ederken, KOBİ'ler BT stratejileri konusunda zor bir takım kararlar alması gerekiyor. Dikkat etmeleri gereken en önemli nokta, seçtikleri çözümün güvenilir ve ölçeklenebilir olması. KOBİ'lerimiz sunduğumuz farklı alternatifler sayesinde pek çok açıdan rahat edecek."

Fujistu çözümleri ile her şey çok "KOLAY"

KOBİ'lerin ihtiyaçlarını yakından takip eden Fujitsu, 'Make IT Dynamic' yaklaşımı ile onlara Fujitsu PRIMERGY x86 raf ve blade tipi sunucular ile ETERNUS depolama sistemlerini sunuyor. İşletmelerin ihtiyaçlarına göre ölçeklenebilen PRIMERGY BX400 blade tipi sunucu ve yeni ETERNUS CS800 Verimli Veri Koruma Cihazı 'Make IT Dynamic' kapsamında yer alıyor.

Sunucu ve veri depolama sistemlerine ek olarak kolay uygulama özelliklerine ihtiyacı olan müşteriler için ise Fujitsu'nun EASY Backup (yedekleme), EASY Virtualization (sanallaştırma), EASY SAN (depolama alan ağı), EASY High Availability (yüksek elverişlilik) ve Business Continuity (iş sürdürülebilirliği) çözümleri bulunuyor.

KOBİ'lere özel PRIMERGY: BX400

Yeterince BT bilgisi olmayan küçük ve orta ölçekli işletmeler için özel olarak geliştirilen PRIMERGY BX400 pek çok avantajı bir arada barındırıyor. Base Configuration Wizard, ServerView Dashboard ve Local Service Panel gibi özelliklerin entegre edilmiş olduğu blade tipi sunucu, kullanıcılara kolay yükleme ve yönetim seçenekleri sunuyor.

Bunlara ek olarak kullanılan güç ve soğutma teknolojileri sistemin daha uygun maliyetli olmasını sağlıyor. Ses derecesini 45dB'ye indirebilme özelliği bulunan PRIMERGY BX400 blade tipi sunucu, pazardaki en sessiz sunucu olarak dikkat çekiyor. Sunucunun paylaşılabilir depolama çözümü, yüksek giriş-çıkış esnekliği ve bandwidth gibi rekabetçi teknik avantajları da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Ben yolladım, burnu sürtsün

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Ben yolladım, burnu sürtsün

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title