Haberler

Frankfurt'a Uzay Gemisi Gibi İş Merkezi

Yapımı 1 milyar Euro'ya mal olan alışveriş ve iş merkezi "The Squaire" Frankfurt'ta açıldı.

-1 MİLYAR EURO'LUK BİNADA ÇALIŞIYORLAR

Yapımı 1 milyar Euro'ya mal olan alışveriş ve iş merkezi "The Squaire" Frankfurt'ta açıldı. Özellikle iş dünyasının Avrupa'daki buluşma noktası olması beklenen 660 metre uzunluğundaki binanın bakımını yapan Türkler "Sanki bir uzay gemisindeyiz. Herkesin merak ettiği bu binada çalışmak bize heyecan veriyor" dediler.

ALMANYA'nın Frankfurt kentinde yaklaşık 1 milyar Euro harcanarak yapılan alışveriş ve iş merkezi "The Squaire" göz kamaştırıyor. Havaalanının hemen yanına inşaa edilen dev yapı, dış görünüşüyle bir uzay gemisini andırıyor. 660 metre uzunluktaki 9 katlı binanın en büyük özelliği, 86 dev sütun üzerinde durarak altının boş olması. Ulaşım ve büyüklük bakımından Avrupa'nın en önemli işmerkezlerinden birine kavuşan Frankfurt Havaalanına önümüzdeki haftalarda çok sayıda şirket ve işadamının akın etmesi bekleniyor.

HERKES MERAK EDİYOR

Yakında Hilton Oteli'nin de açılacağı binlerce pencere ile çevrili binada daha şimdiden yüzlerce kişi çalışıyor. Özellikle Türk çalışanlar, binanın A'dan Z'ye bütün ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Dev yapıtın güvenliğinden sorumlu All Service Güvenlik şirketi çalışanları Serkan Demir (32) "Bu dev binanın şimdilik sadece bir bölümü açıldı. Ofis alanının tamamiyle kullanıma açılması için hazırlıklar sürüyor. Yakında burası her gün binlerce kişiyi ağırlayacak. Binanın dış görünümü bir uzay gemisini andırıyor. Herkes binanın içini merak ediyor" dedi. PIRIL PIRIL OLDU

140 bin metrekarelik alana kurulu olan "The Squaire"in altında, hızlı trenlerle Avrupa'nın dört bir yanına ulaşımı sağlayan tren garı bulunuyor. Hemen yanından ise A3 ile A5 otoyollarına ulaşım mümkün. Sabahın erken saatlerinden itibaren dev binanın temizlik işlerini yürüten GCS temizlik firmasının Türk çalışanları Tuğba Işık, Arif Akcan, Alper Mehmet ile usta başı Mehmet Çelebi "Binanın pırıl pırıl olması için elimizden geleni yapıyoruz. Almanya'nın en güzel binalarından birinde çalışmak bizi de heyecanlandırıyor" diye konuştular.

GÖRMEYE GELİYORLAR

Şimdilik az sayıda şirketin yerleştiği binanın en geç kış aylarına kadar dolması bekleniyor. Önümüzdeki ay binanın ilk katında restoranların açılacağı duyuruldu.

BURADA YOK YOK

"The Squaire" yetkilileri, "Binanın içinde günlük yaşam için gerekli her unsur olacak. Adeta şehir içinde bir şehir inşaa edildi. Çalışanlar veya yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak için dışarıya çıkmasına gerek kalmayacak. Binada otopark, klinik, spor merkezi, alışveriş merkezi, restoranlar, Hilton Oteli, konferans salonu ve en önemlisi yüzlerce şirketin yer alabileceği ofis alanı bulunacak" dediler. Yetkililer, şirketlerin veya işadamlarının dilediğinde 5 ile 5 bin metrekare arasında değişen bir alanı kiralayabileceği bilgisini verdiler. Metrekare fiyatı 25 Euro'dan başlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

Adana'da yakalanan suç örgütü lideri İsmail Abdo, 20 bin lira kefalet ödeyip serbest kaldı

Adana'da yakalanan suç örgütü lideri İsmail Abdo, 20 bin lira kefalet ödeyip serbest kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title