Haberler

Fotoğraf Sanatının Usta İsmi Ersin Alok Akbank Sanat'ta

Güncelleme:

Ersin Alok, "Nalçik'te Işığı Ararken" isimli fotoğraf gösterisi ile 6 Mart 2014, perşembe günü Akbank Sanat'ın konuğu oluyor.

Türkiye'de fotoğraf sanatının gelişip tanınmasında büyük katkıları olan ve bu alanda ilk akla gelen isimler arasında yer alan arkeolog ve tarih fotoğrafçısı Ersin Alok, "Nalçik'te Işığı Ararken" isimli fotoğraf gösterisi ile 6 Mart 2014, Perşembe günü Akbank Sanat'ın konuğu oluyor.

Ersin Alok, Akbank Sanat'ta gerçekleştireceği fotoğraf gösterisi ile ilgili değerlendirmesinde, "Dünyayı dolaşan en güzel kuş, Zümrüd-ü Anka'dır. Dağların en gizemlisi, Kaf Dağı'dır. İnsanların en güçlüsü Kaf Dağı'nda yaşayandır. Elbruz'la başlayan, bu gizemi kendi oryantal dokusu içinde Nalçik'te bulduk. Işığı aradık, suları aradık, kayanın rengini aradık. Hepsi bize tek tek baktılar. Prehistorya'nın etkili köşesi el baltaları idi. Çünkü insanlık tarihi, onlarla başlamıştı. İzini sürdük, Nalçik'in ışığında. O ışığa sizi de bekliyoruz" dedi.

Etkinlik: Fotoğraf Gösterisi– Ersin Alok "Nalçik'te Işığı Ararken"
Tarih: 06 Mart 2014, Perşembe
Saat: 19.00
Yer: Akbank Sanat

Etkinlik ücretsizdir

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ersin Alok Türkiye Akbank Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title