Haberler

Foto Safari'de Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Safari Parkında Çocuk Objektifinden Yaban Hayatı" foto safari programında dereceye girenler ödüllendirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Safari Parkında Çocuk Objektifinden Yaban Hayatı" foto safari programında dereceye girenler ödüllendirildi.

Foto muhabiri Coşkun Aral ve ekibiyle birlikte Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Safari Parkı'ndaki hayvanların fotoğraflarını çeken 120 öğrenciden dereceye giren 31 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Törende öğrencilerin çektiği fotoğraflardan oluşan kısa film izletildi. Coşkun Aral, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk kez böyle bir şeye tanık olduğunu belirterek, Afrika ve Amazon ormanlarında değişik şekilde hayvan safarilerini yaşadığını anlattı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Aral, "Bizim için gerek kamu kurumlarının gerek özel sektörün genç kardeşlerimizin görme biçimleri için çünkü görme biçimi bakmadan farklıdır. İnsan öncelikle baktığı şeyin içerisinde birşeyi görmesi lazım, bunu becermelerini sağlamak için böyle bir yarışma yaptık. Biz çok zorlandık. Kardeşlerim öylesine fotoğraf çekmiş ki inanırmısınız yani Tanzanya'ya gidip, o bataklıklardan bu kadar çekemezsiniz. Bir timsahı o kadar estetik çekemezsiniz. O yüzden hepsini kutluyorum. Doğal hayatın koruyucuları olacaklar. Onların yaşadıkları yeri nasıl korunması gerektiğini bazı hayvanlara nasıl özen göstermemiz gerektiğini üstelik çevreci bir anlayışla, hayvanları öldürmenin ne kadar korkunç olduğunu onları anlatacaklar bize" dedi. Nikon'un sponsorluğunu yaptığı GİFSAD'ın destek verdiği yarışmanın sonunda Aral, birincilik ödülünü kazanan Türkan Demir'e Nikon Coolpix P900 fotoğraf makinesini takdim etti.

Nikon Dürbün, Nikon Coolpix ve GİFSAD Özel Ödülü kazanan diğer öğrencilere de ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Tolay ve Fikret Murat Tural, GİFSAD Kurucu Üyesi Erol Doğaner takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Aral 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title