Haberler

Forum Trabzon '1 Kitap 1 Oyuncak' ile Çocukların Yüzünü Güldürdü

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine seslenen Forum Trabzon, ‘1 Kitap 1 Oyuncak’ kampanyasıyla çocukları sevindiriyor.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle 7'den 70'e toplumun tüm kesimlerine seslenen Forum Trabzon, '1 Kitap 1 Oyuncak' kampanyasıyla çocukları sevindiriyor.

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon, gerçekleştirdiği '1 Kitap, 1 Oyuncak' kampanyasından topladıkları kitap ve oyuncakları Akoluk İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere teslim ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Forum Trabzon AVM Genel Müdürü Gamze Ergel ve Forum Trabzon Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu'nun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, çocuklar için Panki Sahne Sanatları Çocuk Tiyatrosu tarafından 'Neşeli Prens' adlı oyun sergilendi.

Forum Trabzon AVM Genel Müdürü Gamze Ergel, çocukları sevindirmek için etkinliklere devam edeceklerini belirterek, "'1 Kitap, 1 Oyuncak' etkinliğimizin ilk teslim törenini bugün Akoluk İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirdik. Böyle güzel bir sorumluluğu yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Küçükte olsa bir faydamız olduğu için mutluyuz. Bu etkinliğimizi bundan sonra devam ettireceğiz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Bölgesi Trabzon Akoluk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title