Haberler

Forum Bornova'da Sömestr Şenliği Devam Ediyor

Forum Bornova’nın birbirinden renkli ve eğlenceli yarıyıl etkinlikleri 7 Şubat’a kadar sürecek.

Forum Bornova'nın birbirinden renkli ve eğlenceli yarıyıl etkinlikleri 7 Şubat'a kadar sürecek.

Forum Bornova, birbirinden renkli ve eğlenceli yarıyıl etkinliklerini 7 Şubat'a kadar sürdürecek. Çocuklar, Forum Bornova LEGO Star Wars etkinlik alanında film karakterleri oluşturabilecekleri LEGO yapım parçaları ile kendi dizaynlarını yapma fırsatı buluyor, atölye çalışmaları ve tiyatro gösterileri ile de keyifli saatler yaşıyor.

LEGO STAR WARS 31 OCAK'A KADAR FORUM BORNOVA'DA

Efsane film serisi Star Wars'un kahramanları Forum Bornova'da LEGO yapım parçalarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Forum Bornova LEGO Star Wars etkinlik alanında izleyicilerin efsane olarak tanımladığı filmde izlenen figürler canlandırılarak hayal dünyasını da gerçeğe dönüştürüyor. Etkinlikte çocuklar, başta Star Wars'un asi şövalyesi Darth Vader olmak üzere diğer popüler karakterleri oluşturabilecekleri LEGO yapım parçaları ile kendi dizaynlarını yapma fırsatı bularak farklı bir dünyaya yolculuk ediyor. LEGO Star Wars dünyasına katılımın ücretsiz olduğu etkinlik 31 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek.

BİRBİRİNDEN RENKLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Her gün birbirinden renkli atölye çalışmaları ve tiyatro gösterileri Forum Bornova'da çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Eğlenceli bir yarı yıl tatili için yaratıcı drama, kukla yapımı, seramik yapımı, müzik atölyeleriyle birlikte çocuk tiyatro oyunlarıyla her güne özel dopdolu bir etkinlik programı hazırlandı. Atölye çalışmalarıyla el becerilerini geliştiren çocuklar; drama atölyesiyle özgüven, empati gibi temel kişisel kazanmaları ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik destek çalışmalar yapıyor. Tiyatro atölyesinde ise 8 yaş ve üzeri çocuklara genel tiyatro bilgisi ve oyunculuk eğitimi verilecek ve program sonunda tiyatrocular her aşamasını kendilerinin oluşturduğu bir oyun sahneleyecek.

Forum Bornova'nın yarıyıl tatiline özel düzenlediği etkinliklerinin detaylı bilgisine www.forumbornova.com ve Forum Bornova Danışma Birimi'nden ulaşabiliyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bornova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title