Haberler

Foçalı Genç Aşçılara Madalya

Ankara Matbah-ı Amire Yaşatma ve Aşçılar Derneği ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Diyarbakır 1.Güney Doğu Anadolu yemek yarışmasına katılan Halim Focalı Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesinden bu yıl mezun olan Foçalı genç aşçılar madalyalar ile döndüler.

Ankara Matbah-ı Amire Yaşatma ve Aşçılar Derneği ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Diyarbakır 1.Güney Doğu Anadolu yemek yarışmasına katılan Halim Focalı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinden bu yıl mezun olan Foçalı genç aşçılar madalyalar ile döndüler.

Yarışma sonucunda Meriç Batuhan Aydın 1 Altın 2 Bronz, Burak Gülörten 1 Bronz, Burak Yüksektepe 1 Gümüş madalya kazandı.

Genç ustalar Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı ziyaret ederek yarışmaya katılmaları için destek olmalarından dolayı teşekkür etti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ziyarette yaptığı açıklamada "Genç Foçalı ustalarımızın başarılarından mutluyuz, gençlerin önünü açmak için üzerimize ne düşerse her zaman yapmaya hazırız. Böyle bir yarışmada ilçemizi temsilen aldığınız bu başarılar bizi oldukça gururlandırdı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title