Haberler

Foça'daki Kazada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

İzmir'in Foça İlçesi'nde, geçen cumartesi günü 2 otomobilin çarpıştığı, 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de ağır yaralandığı kazada Metin Yiş ile amcasının oğlu Vesim Yiş de tedavi gördükleri hastanede kurtarılamadı.

İzmir'in Foça İlçesi'nde, geçen cumartesi günü 2 otomobilin çarpıştığı, 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de ağır yaralandığı kazada Metin Yiş ile amcasının oğlu Vesim Yiş de tedavi gördükleri hastanede kurtarılamadı.

Kaza, geçen cumartesi akşamı7'nci Jandarma Er Eğitim Alayı girişinde meydana geldi. İZSU Foça Şube Müdürü Fatih Karatay yönetimindeki 35 DRS 84 plakalı otomobille sürücüsü henüz belirlenemeyen 35 AD 5346 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada 40 yaşındaki Fatih Karatay ile aynı otomobildeki 47 yaşındaki Engin Beytorun ve diğer araçta bulunan Metin Yiş, Vesim Yiş, Maşallah Yiş, Murat Yiş ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Engin Beytorun'un öldüğü belirlendi. Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan ağır yaralılardan Metin Yiş ile amcasının oğlu Vesim Yiş, 3 günden bu yana sürdürdükleri yaşam mücadelesini kaybetti. Metin Yiş ile Vesim Yiş'in cenazeleri savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kazada ağır yaralanan İZSU Foça İlçe Müdürü Fatih Karatay ile Maşallah Yiş ve Murat Yiş'in tedavileri devam ediyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karatay İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title