Haberler

    Flaş! Aziz Yıldırım Transfer Konusunda Çok Net Konuştu

    Chelsea-F.Bahçe-Beşiktaş arasında 8 Ağustos'ta Soma'ya yardım için Kadıköy'de oynanacak maçlarda taraftarlar karışık oturacak.

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce’deki Fenerbahçe-Sepahan maçından önce önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Chelsea-F.Bahçe- Beşiktaş arasında 8 Ağustos’ta Soma’ya yardım için Kadıköy’de oynanacak maçlarda taraftarların karışık oturacağını söyledi.

    Yıldırım ayrıca; “Bu maçla birlikte hazırlık dönemi bitmiş oluyor. Bu dönem içerisinde bu sene ilk defa basın mensuplarıyla kulüp ilişkilerinin iyi olduğunu gözlemledim. Size teşekkür ediyorum.8 Ağustos tarihinde Chelsea, Fenerbahçe, Beşiktaş kulüpleri Soma’ya yardım amacıyla dakikadan bir maç yapacak. Bu maça yalnız seyirci yönünden önem verdiğim için bizzat benim ağzımdan duymanızı istedim. Bu maçta İngilizler, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarları hepsi karışık oturacaklar. Ve ilk defa bu maçla beraber başlatmış olacağız. Bunun için siz basın mensuplarından da destek bekliyoruz. Bir şenlik havasında Soma’ya yardım gerekçesine uygun bir maç olması için desteklerinizi bekliyoruz”

    Takımdan gönderilmesi düşünülen yabancı oyuncular için bazı kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Yıldırım, “Yabancı oyuncularla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bazı kulüplerle görüşmeler var, onları da vereceğiz” dedi.

    Transfer yapmayacaklarını tekrarlayan Yıldırım, “Hiçbir oyuncu transferi yapmayacağız. Bunu bir kez tekrar ediyorum. Kadromuz yeterlidir, bu kadroyla devam edeceğiz” dedi.

    AMK Spor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Beşiktaş Chelsea Soma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title