Haberler

    Flapper Swing ile Nostaljik Bir Yılbaşı Kutlaması

    10 Karaköy yeni yılı, Flapper Swing'in nostalik yolculuğu ve yepyeni lezzetleri ile karşılıyor.

    10 Karaköy yeni yılı, Flapper Swing'in nostalik yolculuğu ve yepyeni lezzetleri ile karşılıyor.

    "Genç şef İpek Mutlu ve ekibinin hazırladığı, sezonun en taze malzemeleriyle hazırlanan zengin parti menüsü ve tadına doyulmayacak nostaljik bir eğlence ile 10 Karaköy'de yeni yıla merhaba diyecek konuklar, ON10 Terrace Bar'da buluşuyor.

    Gecenin muhteşem ses ise; Flapper Swing. Üstatları Django Reinhardt'ın izinden giden gitar, kontrbas, soprano saksafon ve vokalden müteşekkil gypsy jazz (manouche) topluluğu sizi 1920-30'ların caz ve swing repertuvarı ile 31 Aralık gecesi akustik bir yolculuğa çıkartıyor.

    10 Karakoy, 2017'yi lezzetli ve keyifli şekilde karşılamak isteyen konuklarını asla modası geçmeyen Swing müzikleri ile ağırlayacak."

    *Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 212 703 33 33 numaralı telefonu arayabilir ya daadresine e-mail gönderebilirsiniz.

    10 Karakoy A Morgans Original 31 Aralık 2016 Parti Menüsü

    Midye Dolma

    Somon Gravlax

    Narlı Kinoa Salatası

    Hardal Soslu Roastbeef

    Kızarmıs Armutlu Rokfor Peyniri

    Kadayıfa Sarılı Balık Topları,tatlı eksi sos ile

    Tavuk ve Et Satay,yer fıstıgı sos ile

    Porcini Risotto

    Pesto Soslu Kalamar

    Çıtır Mantı

    Kahveli Ekler

    Lavantalı Panna Cotta

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Karaköy Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title