Haberler

Fırat'ın Kafasını Çekiçle Ezmişler

Güncelleme:

Sultangazi Vahşetinin Nedeni De Cinayet Kadar Vahşi

Sultangazide, 9 yaşındaki Fırat Sezeri öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan üvey anne Ekatherine Ochkhıkıdze ile üvey anne anne Viola Ochkhıkıdzenın ifadeleri duyanın kanını dondurdu. İkilinin birbirini tutmayan ifadesi şöyle:

Cinayet Büro Amirliğinde alınan ifadelerinde Viola Ochkhıkıdze, Kocam kızım 5 yaşındayken bizi terk ederek Rusyaya kaçtı. Önce kızım İstanbula geldi. Ben de arkasından geldim.

Geldiğimde evleri çok kötüydü. Bu yüzden Gürcistana gidip evimi sattım ve o parayla şimdi oturduğumuz evi aldık. Damat iki de bir evin sahibi benim sizi istediğim zaman kapı dışarı atarım. Ev benim üzerime kayıtlı diyordu. Necmi bize kötü davranınca Fırat daha da şımarıyordu.

Mahalleli de çocuktan şikayetçi. Babası bu yüzden dışarı çıkarmamamızı istiyordu. Olay günü bu yüzden tartıştık. Onu dışarı çıkartmadık. Çocuğa Sen beni öldürmeden ben seni öldüreceğim dedim ve mutfaktan çekiç aldım. O sırada kanepede uzanıyordu.

3-4 defa vurdum. Ağzından burnundan kan geldi. Sesi kesildi. Çekyat ve halı kan oldu. Banyoya götürdüm. Önce ölmemiş olabileceği ihtimaline karşı bıçakladım. Parçalayıp çantaya koymak istedim. Ancak çanta sığmadı. Bu yüzden bebek arabasına koydum. Bu sırada kapıyı da içeriden kilitlemiştim. Daha sonra bebek arabasıyla ceset parçalarını çöpe atmak için dışarı çıktım" dedi.

Tiflis Üniversitesi Klasik Müzik bölümü mezunu Ekatherine Ochkhıdkıdze ise ifadesinde, 2007 yılında Türkiyeye geldim. Bebek bakıcılığı ve bulaşıkçılık yaptım. Zeytinburnunda bir lokantada çalışırken Necmi de fırıncı olarak çalışyordu. Orada tanıştık. Bana bir kızının olduğunu ve boşanmış olduğunu söyledi.

Teklifini kabul ettim ve onunla birlikte yaşamaya başladık. Daha sonra dedesiyle yaşayan Fırattan bahsetti. Onu da getirmesini söyledim. Beraber yaşarken Fırat yüzünden hep aramız bozulmaya başladı. Çocuk evde durmuyor. Sürekli dışarı çıkmak istiyor. Göndermeyince bağırıyor. Bu yüzden amcasının yanında işe gönderiyorduk.Annesinden dolayı ikametgahı Gaziantep olunca okula göndermedik. Fırat ile annemin arası iyi değildi. Necmi bu yüzden anneme küstü.

Anneme küstüğü için de ben de Necmiye küstüm. Necmi Benim için çocuklar önemli gerekirse seni de boşarım diyordu. Olay günü Fırat banyoya girdi çıktı. Kirli elbiselerini giymek istedi.

Bu yüzden tartıştık. Dışarı çıkmak istedi. Göndermedim. Anneme kızdı ve mutfaktan bıçak aldı anneme saldırdı. Annem de elindeki bıçağı aldı ve onu göğsünden bıçakladı. Ben dışarı çıktım.

Yarım saat sonra eve geldim. Annem bebek arabasına cesedi koymuş. Ona yardım ettim ve arabayı aşağı indirdim. Geri dönüp evdeki kanı temizledim ve halıyı yıkadım. Necmi geldi Fıratı sordu ve ona, fırına gittiğini söyledim" dedi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title