Haberler

Fındıklı'dan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunun 25. yıldönümü nedeniyle ziyarette bulunarak, cemiyet başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun 25. yıldönümü nedeniyle ziyarette bulunarak, cemiyet başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Gerek TSO başkanı olarak, gerek milletvekilliği döneminde cemiyetimizle bütünleşen Milletvekilimiz Mücahit Fındıklı'nın ayrı bir değeri, ayrı bir yeri vardır yüreklerimizde. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Fındıklı ise, "Cemiyetimizin 26. yılı. Buraya emek veren bütün gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, rahmetli olanlara ise Allah'dan rahmet diliyorum. Bir yanımda meslekte 40 yılını bitirmiş, kalemine rahmetli Özal'in bile iltifat etiği Haydar Karaduman var, bir tarafta ise Cevdet Barış'ın oğlu Levent Barış var. Levent Barış en genç gazeteci arkadaşlarımızdan, babadan gelen alaylı gazetecilerimizden. Usta ile gençlik bir arada. Ben cemiyetimizin daha nice 25 yılları dolduracağına inanıyorum. Buradaki arkadaşlarımız alaylı olarak gerçek gazeteciliği yapan arkadaşlarımız. Gazetecilik ahlakını, gazetecilik kimliğini şerefle taşıyan ve o şerefe de leke düşmesin diye bütün dünyevi imkanlardan fedakarlık yapan arkadaşlarımız. Çok uzun soluklu, çok uzun ömürlü, Malatya ile marka olmuş gazeteleri de burada yönetiyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Hem genç kardeşlerimize ve hem de duayen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Büyük bir tecrübe ve büyük bir dinamizm bir arada. Cemiyetimizin Malatya'nın tüm meselelerini, Türkiye'nin tüm sosyal olaylarını siyasal olaylarını çok duyarlı yaklaştığını biliyorum. Çok olumlu yazılar, olumlu tenkitler yaptıklarını da biliyorum. Hem oda başkanlığım döneminde, hem de siyasi hayatım döneminde ben olumlu olan bu kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın çok faydasını gördüm. Eleştirilerini çok dikkate aldım, bunların hepsi samimi, hem ülke genelinde, hem de Malatya genelinde katkı sağlayan, güç veren, yöneticilere destek veren, tenkitleri ile güç veren, uyaran yazıları da oluyor. Bunlar için özgür, işten eleştirilerine, müspet veya menfi çok teşekkür ediyorum. Gazetecilik bir ahlak işidir. Biz ahlakı, maalesef bir kadın-erkek ilişkisi içerisinde çerçeveledik, öyle koyduk. Halbuki ahlak dediğimiz şey çok geniş bir alan. Gazeteci ahlakı, işçi ahlakı, siyasetçi ahlakı, işveren ahlakı, esnaf ahlakı, bunların hepsi ahlakın kapsamındadır. Oysa kadın-erkek ilişkilerinde sınırlandırdığınız zaman orası aslında namus diye tarif etiğimiz alandır. Onun dışında ahlakı öyle tarif edince felsefi olarak onun dışında her şeyi mubah olarak görüyoruz. Bence Türkiye'nin, Malatya'nın ahlak ve erdem hareketinin öncüsü olması gerektiğine inanıyorum. Bu sektörlerde, bütün işlerde böyledir. Bu çizgide yürüyen Gazeteciler Cemiyetimizin 25. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu ahlak ve erdem hareketinin her sektörü kuşatması gerekliliğine düşünüyorum, bizler de dahil olmak üzere. Haydar beye sağlıklı uzun ömürler diliyorum, genç kardeşlerime de daha büyük başarılar diliyorum" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Haydar Karaduman Ak Parti Fındıklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title