Haberler

Final Maçı 3D Keyfi İle İlk Kez Ve Sadece D-Smart'ta! HatırlaTma

Barcelona-Manchester United Şampiyonlar Ligi Final Maçını İlk Kez 3D Ve HD Yayınlayarak, Görüntü Ve Ses Kalitesiyle Futbolseverleri Wembley Stadyumu'na Taşıyacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dokuz aydır devam eden; grup maçları, çeyrek ve yarı final maçlarından sonra şampiyonluk kupası için karşı karşıya gelecek son iki takımın günlerdir beklenen futbol mücadelesi bu cumartesi akşamı 3D (üç boyutlu) olarak ilk kez ve sadece D-Smart spor kanallarında ekrana geliyor.

Futbolseverler, Barcelona ve Mancester United'ın 2009'dan finalinin rövanşı kabul edilen bu muhteşem karşılaşmasını; D-Smart 112. Kanal -Star TV HD'den yüksek çözünürlüklü olarak ve D-Smart 120. Kanal 'dan 3D (üç boyutlu) görüntü kalitesiyle Webley Stadyum'undan izlercesine takip edebilecekler.

İngiliz futbolunun efsane takımı Manchester United ile Dünya'nın en keyifli futbolunu sahaya yansıtan Barcelona arasındaki bu buluşmanın tüm detaylarını, Star Tv HD'de İlker Yasin aktarırken, 3D yayın yorumcuları ise Ertem Şener ve Mustafa Sapmaz olacak.

Avrupa'nın En Büyüğü, üç boyutlu görüntü ve yorum farkı ile ilk kez ve sadece D-Smart'tan izlenecek

Favori gösterilen İspanya şampiyonu Barcelona'mı? Yoksa İngiltere şampiyonu Manchester United'mı?

Her iki takım Roma'da yapılan 2009 finalinda karşılaşmış ve gülen taraf Barcelona olmuştu.

İki Şampiyon, iki dünya devi, rövanş tadında bir dünya derbisi. Bir yanda Messi, Xavi, Inieasta ve genç teknik adam Guardiola yönetiminde İspanyollar, diğer yanda Rooney – Hernandez – Berbatov ve yılların deneyimli hocası Sir Alex Ferguson'lu İngilizler.

Yıldızlar savaşı tarihi Wembley Stadı'nın yenilenmiş çimlerinde nefesleri kesecek, D-Smart izleyicileri 3D teknolojisiyle bu heyecan kasırgasını staddaymış gibi izleyecek.

Avrupa'nın en büyük takımının belli olacağı muhteşem final 3D tadında, eşsiz bir fırsatla sadece D-Smart'ta Barcelona – Manchester United Şampiyonlar Ligi Finali 28 Mayıs Cumartesi Saat 21:45'te naklen ve 3D farkıyla D-Smart'ta.

Bu karşılaşma öncesi maçın tüm detayları ve iki takımın daha önce yaptığı maçların analizleri saat 20:50'de D-Smart 120. Kanal'da "Maç Başlıyor" programında ekrana gelecek. Ertem Şener'in sunumu ve 4-4-2 dergisi editörü Mustafa Sapmaz'ın eşsiz yorumlarıyla Barcelona – M. United finali bir başka önem kazanacak. Aynı program maç sonunda da devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Spor Güncel Haberler

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title