Haberler

Film Gibi Uyuşturucu Operasyonu...

-uyuşturucu Satışının Şifresi: "bir Damacana Su Gönder"

-Uyuşturucu satışının şifresi: "bir damacana su gönder"

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kişi gözaltına alındı.

Özel harekat timlerinin katıldığı operasyona polis helikopteri havadan destek verdi

Operasyon anı polis kamerası tarafından böyle görüntülendi

Şüphelilerin emniyete 100 metre uzaklıkta su istasyonunda açtığı ve uyuşturucuyu 'bir damacana su 'şifresiyle dağıttığı öğrenildi

İstanbul'da çökertilen 72 kişilik uyuşturucu şebekesinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda televizyonun altından ampulün kenarına kadar gizli yerlere saklanmış 20 kilogram eroin, 5 kilogram esrar, yarım kilo kokain ve 100 extacy hap ele geçirildi.

Şüphelilerin uyuşturucuyu su istasyonundan pazarladığı ifade edildi. Uyuşturucu almak isteyenler, şüphelilere 'bir damacana su gönder' diyordu. Teknik takip sırasında belirlenen bu şifreyle konuşan şebekenin tamamına ulaşıldı. Şebeke ele başları ve sorumlularının dizi izlerken gözaltına alındığı belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2.5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Perşembe akşamı Esenler, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece ve Sultangazi'de tespit edilen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Operasyona özel harekat timleri de katıldı. Bitişik binalar ve gecekondular nedeniyle şüphelilerin kaçma riski olduğu için polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi.

DİZİ İZLERKEN YAKALANDILAR

Şebekenin ele başı olduğu iddia edilen E.K ve uyuşturucuyu dağıtan bölge sorumlularının da aralarında bulunduğu 10 kişinin Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izlerken gözaltına alındığı ifade edildi.

HERYER UYUŞTURUCU

Koçbaşlarla kapıları kırarak eve giren polis ekiplerine narkotik köpekleri de yardımcı oldu. Evlerde yapılan aramlarda ampulün duy kısmına, televizyonun, kanepenin altına, çekmecelere dahil şüphelilerin evin her noktasına uyuşturucu gizlediği ortaya çıktı. 72 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda 20 kilogram eroin, 5 kilogram esrar, yarım kilo kokain ve 100 extacy hap ile 8 tabanca ele geçirildi.

ŞİFRE DAMACANA

Uyuşturucu dağıtıcısı olduğu ifade edilen Z.K., isimli şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 100 metre mesafede su istasyonu açtığı ve uyuşturucuyu buradan dağıttığı iddia edildi. Uyuşturucu kullananlar su istasyonuna telefon açarak 'bir damacana su' gönderin diyordu. Şifreyi alan Z.K. suyun yanında uyuşturucuyu da gönderdiği iddia edildi. Emniyette sorguları devam eden 72 kişinin pazartesi günü adliyeye gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

'Mutlu son' ilanına kanıp 220 bin lirasından oldu

'Mutlu son' ilanına kanıp 220 bin lirasından oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title