Haberler

Fikret Orman: Denizli Gibi İyi Beşiktaşlının G.Saray'a Gitmesi Hoşuma Gitti

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Mustafa Denizli gibi iyi bir Beşiktaşlının Galatasaray'da hoca olması hoşuma gitti" dedi.

Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırıp Mustafa Denizli'yi teknik direktör olarak göreve getirmesine Beşiktaş'tan ilk tepki geldi.

Konuyla ilgili NTV Spor'daki Adil Oyun programında konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Mustafa Denizli gibi iyi bir Beşiktaşlının Galatasaray'da hoca olması hoşuma gitti" dedi.

Rıdvan Dilmen ise bu sözlerin üzerine "Dakika 1, gol 1" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Fikret Orman Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Bize her yer TRABZONMobil-ANDROID:

Trabzonsporlu şenol'un beşiktaşı yönetmesi de bizim hoşumuza gidiyor

13
1
yanıtYanıtla
Danger:

Şenol hoca adamdır bunu bi beşiktaşlı bi kürt olarak söyluyorum gurur duyuyoruz şenol hocayla önce insandır çünku denizli hocada ii adam başarılar

yanıt2
yanıt0
61Mobil-ANDROID:

Trabon

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali goren:

hosuna gitdiyse hosaf ye iyi gelir sana

3
2
yanıtYanıtla
realite:

çok boş bir başkan, cahilcekonuşmaları kendini ele veriyor, kendi takımındada tabzonluşenol var. . . ne demek çok hoşuma gitti, algülüm vergülüm mü yaparız demek istiyor. . . çok boş başkan bu. . fb maçların dan önce ağlamasından belli. . .

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali goren:

besiktaslinin da ne demek sana koltukmu cikacak sikeciler sizisimdiden basladiniz sikecilige

1
2
yanıtYanıtla
samobayoMobil-ANDROID:

cok bos bi adam amatör baskan 1. ler die yapmadiklari laf kalmadi yediremezler simdi o yüzden bunlar sanki senol besiktasli bos herif :)))

1
2
yanıtYanıtla
sımtafa:

Mustafa denizli başarılı olamaz . . . galatasarayın bundan sonraki yıllarda başarısız bir dönem geçireceği aşikardır. denizli de ilk fırsatta kaçacaktır. Biz zamanında feda dönemi geçirdik. Bizimle dalga gecenler sırasıyla bunu zamanı gelince yaşamaya başlayacak. Galatasaray yaşamaya başladı bile. sıra fenere gelecek.

2
1
yanıtYanıtla
cimkoy:

Ama çuvalladın mustafa hoca beş taşı nasıl şampiyon yaptı. . Aslında göreceksin mustafa hoca hem beş taşı hem pierroyu tuş edecek. . Cimbomdaki sınayder, denayir, podolski, muslerea hangi takımda var. . ?. . Cimbomda defans yok ve orta saha sıkıntısı var. Eğer bunlar düzelirse musti dağıtır etrafı. . En büyük oyuncular cimbomda. . hamzik bunu göremedi, çünkü küçük hoca. .

yanıt0
yanıt2
diyor kiMobil-ANDROID:

yurtta sulh cihanda sulh iyidir diyor

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title