Haberler

Fidan'ın Milletvekili Adaylığını Geri Çekmesine CHP'den Sert Tepki

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Hakan Fidan adaylığını geri çekmesiyle ilgili, "Bir siyasi partiye üye olan Fidan yeniden MİT Müsteşarlığına getirilemez." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, milletvekili aday adaylığını geri çektiğini duyuran eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili, "Bir siyasi partiye üye olan Fidan yeniden MİT Müsteşarlığına getirilemez ve getirilmemelidir" değerlendirmesinde bulundu.

"FİDAN YENİDEN MİT'İN BAŞINA GETİRİLEMEZ"

Koç, eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili aday adaylığını geri çekmesi ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Hakan Fidan'ın görevinden istifa ederek bir siyasi partiye kaydını yaptırdığını ifade eden Koç, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin istihbarat örgütü başkanlığından istifa ederek bir siyasi partiye kaydını yaptıran ve milletvekili adayı olduğunu açıklayan Hakan Fidan, bugün bir açıklama daha yaparak üyesi olduğu iktidar partisinin milletvekili adaylığından da çekildiğini duyurdu. Birçok oyun ve pazarlığı içerse de milletvekili adaylığından çekilmek Hakan Fidan'ın hakkıdır ama herkes şunu çok iyi bilmelidir ki bir siyasi partiye üye olan Fidan yeniden MİT Müsteşarlığına getirilemez ve getirilmemelidir."

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Fidan Haluk Koç Sıkıcı Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (124)

orhan:

bu chp sihnıyetıne bak turkıye ne cekıyorsa bunların yuzunden baskanlık sıstemı gelsede erdogan assın bunları

10
35
yanıtYanıtla
ASİM.:

NİYE GETİRİLEMİYOMUŞ BU KEZDE BUMU GERDİ SİZİ LA İLAHA İLLALLAH. . YA

18
20
yanıtYanıtla
YALNIZ KURT:

CHP SENİN AKLIN FİKRİN VATAN MİLLET DEVLET İŞİNE ERMEZ. . .

21
16
yanıtYanıtla
Kardan adam Mobil-IOS:

CHP gitsin terör örgütleriyle iş birliği yapsın. Bunlar öZeliklr marjinal sol örgütler. Ne anlat CHP ülke yönetmekten. Be anlar memleket meselesinden. Basın. Gidin. Be CHP zihniyeti. Inadına AKP AKP akp AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP

19
17
yanıtYanıtla
BeşiktAŞK Mobil-IOS:

Neden getirilemez ? Nerede yazıyor? Herşeye muhalefetlik yapıyorsunuz bari bir yasaya dayandırın bizde bilelim bol keseden atmayla olmuyor öyle.

18
15
yanıtYanıtla
zırtoya cevap:

zırto trakyalı hangi yasanın hangi maddesinde var hadi yaz bekliyorum. . . geçen seçim bir çok chp li bürokrat istifa etti seçilemeyince aday olamayınca görevine geri döndü

24
9
yanıtYanıtla
Ömer KATLAN Mobil-ANDROID:

İt ürür kervan yürür, bunu söylemek sanamı düştü yatık haluk koç

12
20
yanıtYanıtla
çetin:

Allah sizi ıslah eylesin, bu ülkeye zarardan başka ne verdinizki, 4 yıl verin sizi uçurayım diyorsunuz, size 4 saniye bile haramdır haram

21
11
yanıtYanıtla
Deli yürekMobil-IOS:

Patlayin catlayin

16
15
yanıtYanıtla
sukurler olsun:

Sus be adam erseye otuyorsun karga gibi sen ne anlarsinbu islerden

14
16
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title