Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet, milli irade ve demokrasi uğrunda Ordu'muzda sokak ve caddelere akın akın inen, meydanları dolduran tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür ediyorum.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet, milli irade ve demokrasi uğrunda Ordu'muzda sokak ve caddelere akın akın inen, meydanları dolduran tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamasında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası meydanları boş bırakmayarak demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür etti.

Meydanları boş bırakmayarak özgürlüğe sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, milletin destan yazdığı 15 Temmuz 2016 tarihinin, Türkiye için artık demokrasi bayramı olduğunu belirtti.

Yurt genelinde olduğu gibi 19 ilçesiyle Ordu'da da, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kadını ve erkeği, genci ve yaşlısıyla vatandaşların bir olduğunu beli·rten Yılmaz, bayrağı, toprağı, vatanı ve ecdadına, devletinin bölünmez bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye topyekun sahip çıkarak dik duruşunu canı pahasına gösterdiğini kaydetti.

Yılmaz şöyle devam etti:

"Siz susarsanız ezanlar da susar, siz susarsanız milli irade de susar. Siz susmadınız ve halk olarak darbecilere geçit vermediniz. Bizi tutsak etmeye çalışanlara gerektiğinde bu meydanlardan mesaj vermeye, milli irademize, demokrasimize ve özgürlüğümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve cesareti, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın kararlı duruşuyla milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe kenetlenmesi sonucunda kirli emellerine ulaşamamış ve asla ulaşamayacaktır. Üzerinde şehitlerimizin kanı olan ay yıldızlı bayrağımıza, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kalleşçe, kahpece yapılan bu hain saldırıyı yapanları ve yaptıranları lanetliyorum. Bu kutlu yürüyüşte şehit olan tüm vatandaşlarımıza, polisimiz ve askerimize yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bilsinler ki biz bir ölür, bin diriliriz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet, milli irade ve demokrasi uğrunda Ordu'muzda sokak ve caddelere akın akın inen, meydanları dolduran tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür ediyorum. Hiçbir güç milli iradenin karşısında duramaz.

Kutlu yürüyüşümüz bundan sonra da devam edecektir. Cenab-ı Hak, ülkemizin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Türkiye Ordu Politika Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title