Haberler

Fethiyespor'un Yeni Sezon Formaları Belli Oldu

Ligin ilk maçında deplasmanda Konya Anadolu Selçuk Spor’la karşılaşacak Fethiyespor, Ölüdeniz tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk maçında deplasmanda Konya Anadolu Selçuk Spor'la karşılaşacak Fethiyespor, Ölüdeniz tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde günde çift idman yapan lacivert-beyazlı futbolcular, dört gözle liglerin başlamasını bekliyor. İstasyon ve dayanıklılık idmanları yapan futbolcular özellikle çift kale maçlarında da form topluyorlar. İki takım halinde iddialı çift kale maçları yapan futbolcuları ilgiyle izleyen teknik direktör Ahmet Yıldırım hata yapan futbolcularını uyarırken başarılı olanları da alkışlıyor. Son antrenmanda genç takım kalecisi İlker, Serdar Vefa, Hakkı Can, Rıdvan, Hakan, Çağatay, Enes, Elvan ve Oğuzhan'dan oluşan kırmızı takımın sarı takımı mağlup etmesi nedeniyle teknik kadro bu futbolcuları tatlıyla ödüllendirdi. Teknik direktör Ahmet Yıldırım futbolcularının performansından memnun olduğunu ligi beklediklerini ifade etti.

FETHİYESPOR'UN FORMALARI BELLİ OLDU

Fethiyespor'un yeni sezon formaları belli oldu. 3 renkten oluşan formalar kulübün renkleri olan lacivert, beyaz ve kırmızı'dan oluşuyor. Bu yılki formaların renkleri ve özellikleri şöyle;

EFSANE ÇUBUKLU FORMA: Taraftarların en çok sevdiği ve Fethiyespor adı geçtiği zaman akla gelen ilk forma olan 'çubuklu forma' bu sezon tekrar yine yeşil sahalarda olacak.

KLASİK BEYAZ FORMA: Saflığın ve özgürlüğün simgesi olan,geçmiş yıllarda şampiyonluk yaşadığı final maçı dahil tarihinde yer alan önemli başarılarda futbolcuların sırtında olan 'beyaz forma'bu sezonda yeşil sahalarda olacak.

KIRMIZI FORMA: Türk bayrağını simgeleyen ve armasında bulunan kalbimizin rengi 'kırmızı'bu sezon yine en önemli formalardan biri.Kulübün lacivert ve beyaz'ın yanında tercih ettiği kırmızı rengi,bu sezon yeşil sahalarda 'kalbi'simgeleyen forma olacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Fethiyespor Ölüdeniz Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title