Haberler

Fethiyespor Teknik Direktör Çalışkan ile Anlaştı

Laciver beyazlı kulüp, teknik direktör Engin ipekoğlu'nun istifasının ardından Beyhan Çalışkan ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, teknik direktör Beyhan Çalışkan ile anlaştı.

Çalışkan, Engin İpekoğlu'nun istifasının ardından lacivert-beyazlı kulüple sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, profesyonel şube sorumlusu Okan Uysal, yöneticiler, futbolcular ve taraftarların katıldığı imza törenin ardından yeni teknik direktör Çalışkan, takımı hafta sonu oynanacak Ofspor maçına hazırladı.

Kulüp Başkanı Öztürk, törenin ardından yaptığı konuşmada, Fethiyespor'u daha önceden de tanıyan Çalışkan'a teslim ettiklerini söyledi. Çalışkan ve futbolculara inançlarının sonsuz olduğunu belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Bayrağı en tepeye dikeceklerine inanıyoruz. Belirli heyecan ve stratejiyi yakalayıp Fethiyespor'un hedefleri doğrultusuna taşıyacaklar. Bazen her kulüp sıkıntı yaşayabilir. Futbolun doğasında bu var. Şehir olarak kenetlenip Fethiyespor'u yine özlediği hedefe çıkaracağız."

Teknik direktör Çalışkan ise ilk göz ağrısı olan takımın başına 3 yıl aradan sonra tekrar geçtiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Fethiyespor'da kalıcı hedefleri olduğuna değinen Çalışkan, "Fethiyespor'u layık olduğu yere getirmek, Türk futboluna katkı sağlamak istiyoruz. Taraftarlarımızla bu kaliteyi yakalayacağız. Hep birlikte yine o şampiyonluktaki atmosferi yaratabiliriz" dedi.

Hafta sonu kendi sahalarında ağırlayacakları Ofspor maçının zorlu bir karşılaşma olacağına işaret eden Çalışkan, Ofspor'un bugüne kadar 2 maç kaybettiğini ve işlerini şansa bırakmayacaklarını vurguladı. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Öztürk Fethiyespor Ofspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title