Haberler

Fethiyespor İçin Eşya Piyangosu Düzenlenecek

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor için, kuruluşunun 80'inci yılı kutlamaları çerçevesinde eşya piyangosu düzenleniyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiye spor için, kuruluşunun 80'inci yılı kutlamaları çerçevesinde eşya piyangosu düzenleniyor.

Fethiye spor'un kuruluşunun 80'inci yılı kutlamaları çerçevesinde Kadın Kollarının girişimi ile eşya piyangosu düzenleme çalışmaları başladı.

Fethiye spor Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan Fethiye spor heyeti, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı ziyaret ederek ilk bileti sattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalık, 1. Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyen Fethiye spor'a herkesin sahip çıkıp destek olmasını istedi.

Fethiye spor'un maçlarını yakından takip ettiğini ifade eden Çalık, özellikle son zamanlardaki başarısının dikkat çektiğine dikkati çekti. Çalık, "Tüm ekibi tebrik ediyorum. Özellikle Fethiye spor'un son zamanlardaki başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah 1. Lige çıkarlar. Ben aslında maçlara gelmem, ama Fethiye spor'un birkaç maçına gittim. Bundan sonra da geleceğim. Büyük kentlerde futbol ve spor çok önemli ve yeri apayrı. Fethiye için de bu geçerli. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor'un yanında olacağız" diye konuştu.

Fethiyespor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman da Fethiyespor Kadın Kollarının yeni kurulduğunu, Fethiyespor'a kadınlar olarak destek verdiklerini kaydetti.

Alpman, Muğla'nın tek profesyonel futbol takımının Fethiyespor olduğunu belirterek, "Fethiyespor sadece Fethiye'nin değil tüm Muğla'nın tanıtımını yapmaktadır. Fethiye'mizi ve Muğla'mızı Türkiye'de en iyi şekilde temsil edip, adını duyuruyoruz. Fethiyespor'a destek amacıyla eşya piyangosu düzenliyoruz. İlk bileti de size getirdik" dedi.

Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Türk ise şampiyonluk yolunda çok önemli bir sürece girildiğini anlatarak, "Fethiyespor eşya piyangosu kısa bir süre içerisinde Fethiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından tüketilecek. Ben buna inanmaktayım. Bu konuda hiçbir şüphem yok. Piyango biletlerimiz kulübümüzden, otopark gişelerimizden satışa çıkmıştır" diye konuştu.

Başkanvekili Hasan Aydemir, Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Genel Sekreter Arif Okan Uysal, Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman, Ayla Ersözlü ve Gülseren Kılıç'tan oluşan heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i de ziyaret ederek eşya piyangosu için destek istedi.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Fethiyespor İsmail Türk Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title