Haberler

+18'lik Film Oyuncusu Damat Adayı Müslüman Oldu

Güncelleme:

Evlilik programlarında kendisine eş arayan +18'lik film oyuncusu Gürcistanlı George Khotivari, okuduğu Türkçe Kur'an mealinden etkilenerek müslüman oldu.

George Khotivari, arkadaşının tavsiyesiyle okuduğu Türkçe Kur'an mealini okudu ve çok etkilenerek İslamiyet'i seçti.

OYNADIĞI FİLM NEDENİYLE EVLİLİK PROGRAMINDAN AYRILDI

Gürcistanlı George Khotivari, annesi Tsira Khotivari ile birlikte 1999 yılında Türkiye'ye göç etti. Annesi bir Türkle evlenerek Müslüman olan Khotivari, liseyi Türkiye'de okuduktan sonra Gürcistan'da konservatuvarda eğitim aldı. Türkiye'ye tekrar geldiğinde annesinin isteği üzerine 2012 yılında bir evlendirme programına katılan Khotivari, daha sonra farklı kanallardaki benzer programlarda eş aradı. Geçen nisan ayında yine bir evlendirme programına katılan Khotivari'nin Bodrum Türkbükü'nde çekilen +18'lik filmde rol aldığı ortaya çıkınca programdan ayrılmak zorunda kaldı. Khotivari'nin sahne aldığı İstanbul'daki eğlence mekanları da sözleşmelerini feshetti.

KUR'AN MEALİNDEN ETKİLENEREK MÜSLÜMAN OLDU

Khotivari, 2 ay önce Fethiye'de tanıştığı bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Kur'an'ın Türkçe mealini okudu. Çok etkilenen Khotivari, şehadet getirerek Müslüman oldu.

ŞARKI SÖYLEYEREK GEÇİMİNİ SAĞLIYOR

Oruç tutmaya başlayan Khotivari, Ölüdeniz'deki eğlence mekanlarında şarkı söyleyerek geçimini sağlıyor.

"EVLENECEKSEN GEL"E KATILMIŞTI

Khotivari, en son Show TV'de Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sundukları "Evleneceksen Gel" programına katılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürcistan Türkiye Medya Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Nur:

Ne olursan ol yine gel NE MUTLU MUSLUMANIM DİYENE ALLAHUEKBER

28
26
yanıtYanıtla
S. Bezek Mobil-IOS:

Sanki çok iyi bir şey yapmış Millet Müslümanlıktan kaçıyor hepsi terorist olmuş

7
28
yanıtYanıtla
Müslüman kardeşMobil-IOS:

Hoşgeldin aramıza

29
3
yanıtYanıtla
Hah Hah haaaaa:

islamın kapısından bir kişi giriyorsa penceresinden yüz kişi kaçıyor ..

18
14
yanıtYanıtla
Gülay:

Olduysa oldu ne yapalim yani

4
24
yanıtYanıtla
S. Bezek Mobil-IOS:

Sanki Müslümanlar çok iyi şeyler yapıyorlar

9
18
yanıtYanıtla
S. Bezek Mobil-IOS:

İşte böyle gençlerin beynini yıkıyorlar ondan sonra insan kasabı yapıyorlar

7
20
yanıtYanıtla
DENİZ:

İnşallah bütün herkes müslüman olur dinimiz huzur verici

19
8
yanıtYanıtla
Hah Hah haaaaaaa:

müslümanlık yapacak elemanlar aranıyor ..maaş dolgundur.. ilgilenen arkadaşların öz geçmişleri ile birlikte diyanete başvurmaları gerekmektedir

5
19
yanıtYanıtla
DON CORLEONEMobil-IOS:

İyiki türk değilde müslüman olmuş.

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title