Haberler

Fethiye - Liverpool'dan Fethiye'ye

İngiliz Çiftin Şanssızlıkları Muhteşem Bir Düğünle Sona Erdi

İNGİLİZ ÇİFTİN ŞANSSIZLIKLARI MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE SONA ERDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki yıl önce romantik bir düğünle evlenmek isteyen ve başlarına gelen şanssızlıklar nedeniyle hayalleri üç kere suya düşen ve bir türlü evlenemeyen İngiliz çift, nihayet Ölüdeniz'in gün batımı eşliğinde evlendi. Türkiye'ye ilk kez gelen ve Ölüdeniz'in fotoğraflarına hayran kalarak burada evlenmeye karar veren çift, çok mutlu olduklarını belirtti.

İngiltere'nin Liverpool kentinde yaşayan Stacy Sedgwick (28) ve Andrew McGann (27) iki yıl önce Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde evlenmeye karar verdi. Ölüdeniz'in muhteşem güzelliğini fotoğraflardan görerek evlenmeye karar veren İngiliz çift 2008 yılının Ağustos ayında kendileri ve aileleri için uçak biletlerini satın aldı. Ölüdeniz'e gelmek için oldukça heyecanlı olan çiftin biletlerini aldığı Goldtrail turizm acentesi battı. Ailenin 5 bin 500 sterlin verdiği biletleri de iptal oldu. Bunun üzerine çift 2009 yılının Mayıs ayında Kiss Flights havayollarından bilet aldı. Bu kez de Kiss Flights havayolları battı. Çiftin 6 bin 500 sterlinlik biletleri yine yandı. Bütün bunlar yetmezmiş gibi son olarak damat adayı Andrew kaza geçirdi. Forklift (Ağır yük taşıyan iş makinesi) operatörü olan Mc Gann'in, ayağı forkliftte ezilerek ameliyata alındı. Alçıya alınan ayağının iyileşmesinin ardından İngiliz çift ve beraberindeki ailesi sonunda geçtiğimiz Cuma günü Ölüdeniz'e gelebildi.

Ölüdeniz'in muhteşem manzarasında evlendiler

Üç yaşındaki ikiz çocukları Lucy ve Daniel ile 18 misafiriyle Fethiye'ye gelen çift düğünlerini, Öüledinz'in Lagoon kısmındaki Deniz Atı Beach Club'ta gerçekleştirdi. Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı'nın kıydığı nikahta çift aile cüzdanlarını aldıkları için oldukça mutlu olduklarını belirtti. Şampanya patlatarak ve birbirlerine öpücükler vererek evliliği kutlayan çifte çocukları da eşlik etti.

Ölüdeniz gün batımında gerçekleşen düğünde Stacy Sedgwick ôŞuan söyleyebileceğim tek şey, çok mutluyum. Hava yolu şirketlerinin batması ve Andrew'un kaza geçirmesi gibi şanssızlıklardan dolayı ağlamaktan gözümde yaş kalmamıştı. Ama şimdi evliyiz. Hayallerimizi, iki yılın sonunda gerçekleştirdikö dedi.

Türkiye'ye ilk kez geldiklerini belirten Andrew Mc Gann ôDaha önce Türkiye'ye hiç gelmemiştik. Fethiye'ye gelen arkadaşlarımızın tavsiyesinden sonra Ölüdeniz'in fotoğraflarına bakarak kesinlikle evleneceğimiz yer burası dedik. Denizin, gün batımı güzelliğini yansıttığı ve hayal ettiğimiz gibi bir düğünle evlendik. Şuan dünyada bizden daha mutlusu olacağını düşünmüyorumö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Geceye de damga vurdu! Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

Geceye de damga vurdu! Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title