Haberler

Fethiye Belediyesi'nden Hırsızlık Uyarısı

Fethiye Belediyesi adını kullanarak nakit para yardımı adı altında Foça Mahallesi’nde yaşlı bir kadının evinin soyulmasının ardından Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, basın açıklamasında bulundu.

Fethiye Belediyesi adını kullanarak nakit para yardımı adı altında Foça Mahallesi'nde yaşlı bir kadının evinin soyulmasının ardından Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, basın açıklamasında bulundu.

Fethiye Belediyesi'nin yıllardır yapmış olduğu yardımlarda bir usul olduğunu kaydeden Kaçar, yaşanan hadise sonrası Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığını, böyle bir olayla tekrar karşılaşılmaması için vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Tufan Kaçar yaptığı açıklamada, "Bu hafta içerisinde Foça Mahallesi'nde yaşlı bir teyzeye, 'Fethiye Belediyesi'nden geliyoruz, 100 lira nakit yardımda bulunacağız' diyerek eve girip, hırsızlık yapıldığını öğrendik. Fethiye Belediyesi hiçbir zaman kapıda nakit yardımı yapmadı. Fethiye Belediyesi ile halkımız arasında her zaman güven unsurunu ön planda tuttuk. Bizim yapmış olduğumuz yardımlarda belli bir usul vardır. Halkımız dikkatli olsun. Bizde mahalle muhtarlarımızla görüşmeler yapacağız. Emniyet Müdürlüğümüz konuyla ilgili soruşturma başlattı. İnşallah tekrarı yaşanmaz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title