Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Hasan Ali Kaldırım Açıklaması

"Geç de olsa liderliğe oturduk. Bunu sezon sonuna kadar korumamız lazım" "Bütün takımlar bize karşı şampiyon olduktan sonra daha iyi daha agresif, daha istekli oynuyorlar" "Bizi şampiyon yapan hoca şimdi rakibimizin hocası"

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, takım olarak zor bir dönemi atlattıklarını belirterek, geç de olsa liderlik koltuğuna oturduklarını, bu konumu sezon sonuna kadar korumak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan sarı-lacivertli futbolcu, ligdeki gidişatlarını değerlendirdi.

Geç de olsa istedikleri noktaya geldiklerini anlatan Hasan Ali, "Takım olarak camia olarak zor bir süreçten geçiyorduk. Şu an için atlattık gibi gözüküyor. Son üç maçta 9 puan alarak, özellikle Beşiktaş derbisini kazanarak liderliğe oturduk. Bunu da sezon sonuna kadar böyle götürmek istiyoruz. Biraz geç de olsa liderliğe oturduk. Geç bir liderlik oldu ama sonucunda şimdi istediğimiz yerde bulunuyoruz. Bunu da şimdi sezon sonuna kadar korumamız lazım" diye konuştu.

"Bütün takımlar bize karşı daha istekli oynuyor"

Hasan Ali, geçen sezon elde ettikleri şampiyonluğun ardından bütün takımların kendilerine karşı daha istekli oynadığını, bu nedenle de sezonun kendileri adına zor geçtiğini kaydetti.

Fenerbahçe gibi bir takımda forma giymenin baskıyı beraberinde getirdiğini anlatan sarı-lacivertli futbolcu, şöyle konuştu:

"Her maçı kazanmak zorundasınız. Her maçı iyi oynamak zorundasınız. Bizim bu baskıya dayanmamız gerekiyor. Bu baskıyla da çalışmasını, kazanmasını bilmeliyiz. Geçen sene şampiyon olan bir takımız. Bu senenin de en büyük şampiyonluk adaylarından biriyiz. Bunu gösterdik, hala da gösteriyoruz. Çok önemli bir sene. Sonuçta dördüncü yıldız, hem bizim hem de Galatasaray'ın hedefi. Bizim için zor bir sene, çünkü bütün takımlar bize karşı şampiyon olduktan sonra daha iyi daha agresif. Daha istekli oynuyorlar. Ama bizim bunu iyi karşılayacağımızı iyi atlatacağımızı düşünüyorum. İnşallah da sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz."

"Milli maçta biz de üzüldük"

A Milli Futbol Takımı'nın Brezilya karşısında aldığı 4-0'lık yenilgiye üzüldüklerini belirten Hasan Ali, futbolcuların bu yenilgiyi çabuk unutup, Kazakistan mücadelesine konsantre olması gerektiğini söyledi.

Sarı-lacivertli futbolcu milli maçla ilgili, "Milli takımla ilgili bir şey söylemek belki bana düşmez. Ben de milli takımda oynadım. Ben de o takımın içindeydim. Zor bir süreçten geçiyoruz. Brezilya dünyanın en iyi takımlarından biri. Dünkü maça biz de üzüldük. Tabi orada oynayan futbolcular ve teknik heyet de üzülmüştür. O maçı çok çabuk unutmalılar. Pazar günü oynanacak karşılaşma daha önemli bir maç. Sonuçta gruptaki durum belli. İnşallah arkadaşlarım, ağabeylerim pazar günü 3 puan alır, grupta daha iyi bir konuma geliriz" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başına geçmesi

Hasan Ali Kaldırım, geçen sezonki teknik direktörleri Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başına geçmesiyle ilgili soruyu, futbolun içinde olan normal bir durum olarak değerlendirdi.

Hasan Ali, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bizi şampiyon yapan hoca şimdi rakibimizin hocası. Bunlar sadece Türkiye'de değil her yerde olabilir. Sonuçta bizim oynadığımız kulüp önemli. Hoca için de geçerli. Biz bugün varız, yarın yokuz. Her şey ani değişebiliyor. Bugün kazanıyoruz, bakıyorsunuz yarın burada değiliz. Bunlar tabii ki bizim elimizde ama her zaman olabilecek şeyler."

Ligin 10. haftasında Bursaspor ile yapacakları mücadeleyi de değerlendiren Fenerbahçeli futbolcu, zor bir deplasman olacağını vurgulayarak, "Fikstüre bakıldığında artık derbileri atlattık. Geri kalan maçlar kağıt üzerinde kolay gibi görünse de bunlar en zor maçlardır. Bursa deplasmanı en zor deplasmanlardan birisi. Hedefimiz devre arasına kadar puan kaybetmemek. Alabildiğimiz kadar puan almak sonra da ikinci devre sahamızdaki derbileri de kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Performansını zorlayarak, geçen sezonki döneme göre daha fazla forma şansı bulduğunu anlatan Fenerbahçeli futbolcu, kendi performansıyla ilgili de şunları söyledi:

"Antrenmanlarda her şeyimi vermeye çalışıyorum. Hocamız sağ olsun o da bize son maçlarda şans verdi. Bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Hocamızın her zaman 'Bizim kadromuz 24 kişi' diye bir sözü var. Bunu da zaten dışarıdan bakıldığında görebiliyoruz. Bütün takım arkadaşlarım her zaman hazırlar. Her zaman şans geliyor. Şimdiye kadar da bunu herkes iyi değerlendirdi diyebilirim." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Can Bartu Tesisleri Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title