Haberler

    Fenerbahçe'ye Muhteşem 10 Numara!

    Fenerbahçe'nin 10 numara adayları arasında bir anda ilk sıraya tırmanan Anderson Hernanes, kariyerinin son 7 yılını İtalya Serie A'da geçirdi.

    Fenerbahçe'nin 10 numara adayları arasında bir anda ilk sıraya tırmanan Anderson Hernanes, kariyerinin son 7 yılını İtalya Serie A'da geçirdi.



    Sao Paulo'da yaşadığı şampiyonluk ve ligin en değerli oyuncusu ödülünü aldıktan sonra birçok Avrupa takımını peşine taktı. Adı o dönem Fenerbahçe ile de anıldı. Transferi bitiren takım ise 6 Ağustos 2010'da 13.5 milyon Euro bedelle (54.6 milyon TL) Lazio oldu.



    3 devin formasını giydi



    Sambacı'nın kendisini kanıtlaması fazla zaman almadı. 36 lig maçında 11 gol atarak, Pavel Nedved'in kırdığı, Lazio'nun bir sezonda en çok gol atan orta saha oyuncusu rekoruna ortak oldu. Özellikle frikiklerden kaydettiği sayılarla kalecilerin korkulu rüyası haline geldi. Hernanes, Lazio'da geçirdiği 3.5 yılın ardından, sözleşme yenilemeyince 2013-14 sezonunun devre arasında 18 milyon Euro'ya (72.7 milyon TL) İnter'e gitti. Hernanes, o sezon eski takımı Lazio'ya karşı oynadığı maçta attığı golle, İnter'in Avrupa Ligi bileti almasında pay sahibi oldu.



    Tecrübeli orta saha oyuncusu, 2015-16 sezonunun başında ise 13 milyon Euro'ya (52.5 milyon TL) Juventus'a imza attı. Ancak burada fazla ön plana çıkamadı. Yıldızların gölgesinde kaldı. İlk sezonunda 24 maçta görev yapıp, 1 gol, 1 asistlik katkı sağlayan 31 yaşındaki oyuncu bu sezon ise 13 resmi maçta 1 kez fileleri havalandırdı.



    Tam bir frikik ustası



    Hernanes, bir 10 numaradan beklenmeyecek kadar yüksek fizik gücüne sahip. Bu özelliği sayesinde birçok maçta defansif orta saha olarak bile görevlendirildi. Sambacı'nın ön plana çıkan bir diğer yönü ise her iki ayağını da kullanması. Frikiklerde çok tehlikeli olan Hernanes, uzaktan attığı jeneriklik gollerle biliniyor. 31 yaşındaki oyuncu mücadeleci bir yapıya sahip ve hırslı. Brezilya Milli Takımı ile çıktığı ilk maçta oyundan atılsa da fazla kart gören bir isim değil. İtalya'da oynadığı 184 lig maçında 29 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.





    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Anderson Hernanes İtalya Serie A Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title