Haberler

Fenerbahçe, Olimpiyatta Kazanamıyor

Fenerbahçe, Olimpiyatta Kazanamıyor

FENERBAHÇE, OLİMPİYATTA KAZANAMIYOR

FORVET HATTININ FORMDA OLUŞU, AYKUT KOCAMAN'IN EN BÜYÜK KOZU

CEZASI DOLAN LUGANO BU KEZ SAKATLIĞI NENEDİYLE OYNAYAMAYACAK

BELEDİYESPOR, GALİBİYET İÇİN YİNE İNANÇLI

EVSAHİBİ TAKIMDA KENAN HASAGİC İLE MARTİN KUS İYİLEŞTİ

Fenerbahçe, Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bileğini bükemedi...

Spor Toto Süper Lig'de yarın 7. kez karşılaşacak iki takım arasında geride kalan 6 maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3, Fenerbahçe 2 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Yarınki maçın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 3 lig maçını da İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı.

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan maçların sonuçları şöyle:

2007-2008 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe: 2-0

Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-2

2008-2009 Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-0

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe: 2-0

2009-2010 Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1-0

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe: 2-1

TEKNİK DİREKTÖRLER TAKIMLARINA GÜVENİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçında kazanma duygusuyla oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu: "Ligin en kaliteli takımlarından biriyle oynayacağız. Şampiyonluğa oynayan, belki de şampiyon olabilecek kapasitedeki önemli bir takımla karşılaşacağız. Biz de ligin 4, 5 ve 6.lığında dolaşıyoruz ve burada tutunmak istiyoruz. Kazanma duygusuyla oynayacağız. Kim kazanır onu bilmiyorum ama televizyon başındakiler, maça gelecek olan Fenerbahçe seyircisi çok keyifli bir mücadele izleyecek. Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olsun. "

Aykut Kocaman ise Fenerbahçe takımının özellikle deplasman maçlarındaki performansının eleştiri alması konusunda, giderek bu konuda iyileşme gösterdiklerini söyledi. Deplasman maçlarında giderek oyun kontrolünü kendi ellerinde tutmaya başladıklarını belirten sarı-lacivertli teknik adam, "deplasman maçlarında gerçek hüviyetimizi bulma arayışındayız. Önümüzdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da bu enerjiyle çıkacağız" dedi.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin gelecekteki performansıyla ilgili beklentilerini de şöyle anlattı:

"İlk yarıyı lider de bitirebiliriz, liderin birkaç puan gerisinde de tamamlayabiliriz. İkinci yarıda takımımızın bir adım daha yukarı çıkacak

kalibrede olduğunu düşünüyorum. Takım savunması anlamında bir adım öne çıkacağımızı tahmin ediyorum. Şampiyonluğun en büyük adayının Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum. Bunu bir futbol adamı olarak, olaylara bakarak söylüyorum."

LUGANO YOK, GÖKHAN'IN DURUMU MAÇ GÜNÜ BELLİ OLACAK

3 maçlık cezası biten Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano'nun bu kez de sakatlık engeline takıldığı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın oynanacak karşılaşmada arka adalesindeki sorun nedeniyle forma giymesinin çok zor olduğu kaydedildi.

Arka adalesindeki sorun nedeniyle tedavisine devam edilen Lugano'nun yokluğunda teknik direktör Aykut Kocaman'ın Gaziantepspor ve Bucaspor maçında görev verdiği Bekir-Yobo ikilisini birlikte oynatmaya devam edeceği kaydedildi. Bu arada sakatlığı nedeniyle tedavi süreci devam eden sağ bek Gökhan Gönül'ün durumunun da henüz netlik kazanmadığı ve son kararın maç günü karar verileceği belirtildi.

GENÇ GÖKAY FORMA PEŞİNDE

Süper Lig'deki son Bucaspor sınavında 90 dakika sahada kalan Gökay, hocasından bundan sonraki süreçte de forma bekliyor. Antrenmanlarda A Takım'la çalışan ve yakından izlenen genç yıldıza takımdaki abileri de büyük ilgi gösteriyor.

HASAGİÇ VE MARTİN KUS İYİLEŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Taner Gülleri, Marcus Vinicius Cesario, Serhat Gülpınar, Ergün Berişa, Marcus Barbosa, Metin Depe ve Can Arat'ın yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi. Sakatlığı geçen kaleci Kenan Hasagic ile Martin Kus hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.

MUHTEMEL 11'LER...

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. İki takımın muhtemel 11'leri şöyle:

BELEDİYESPOR:

Oğuzhan (Hasagiç), Cihan, Serhat, Mahmut, Ekrem, Zeki, Efe, Gökhan, Holmen, İbrahim, Tum FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan (Okan)-Bekir-Yobo-A.Santos (Caner),

Mehmet Topuz-Cristian-Gökay (Dia)-Stoch Alex-Niang

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title