Haberler

Fenerbahçe, Final İçin Avantaj Elde Etti

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçında Manisaspor'u 2 -0 Yenen Fenerbahçe, Rövanş Öncesi Final İçin Önemli Bir Avantaj Elde Etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Manisaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, rövanş öncesi final için önemli bir avantaj elde etti.

Turkcell Süper Lig'deki Gaziantepspor galibiyetiyle şampiyonluk yarışında umutları yeşeren sarı-lacivertli ekip, hafta sonundaki Galatasaray derbisi öncesi, kupada elde ettiği galibiyetle de büyük moral buldu.

Fenerbahçe, geride kalan şubat ayında Turkcell Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste kazanamadığı 7 maçta ortaya koyduğu kötü performansın ardından, Gaziantepspor ve bu akşamki maçla birlikte üst üste iki resmi maçını galibiyetle tamamladı.

Fenerbahçe ile Manisaspor arasındaki yarı final rövanş maçı 14 Nisan Çarşamba günü Manisa'da oynanacak.

-EMRE SAKATLANDI-

Kupa mücadelesinin 23. dakikasında sakatlanan Emre, bu dakikadan sonra karşılaşmaya devam edemedi.

Saha kenarında sakatlığıyla ilgili kontrolleri yapılan sarı-lacivertli futbolcu, sedye ile soyunma odasına götürüldü.

Emre'nin yerine 26. dakikadan itibaren Deivid oyuna dahil edildi. Mehmet Topuz'u orta alanda Emre'nin mevkisine kaydıran Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, bu futbolcunun sağ kanattaki yerinde ise Deivid'i görevlendirdi.

Emre'nin, hafta sonu Galatasaray ile yapılacak derbi maç öncesi sakatlığına oldukça üzüldüğü görüldü.

-GÜIZA SON 2 MAÇI BOŞ GEÇMEDİ-

Fenerbahçe'nin performansıyla sıkça eleştirilen İspanyol forveti Daniel Güiza, ligde Gaziantepspor maçından sonra kupada da Manisaspor filelerini havalandırarak, üst üste iki maçı boş geçmedi.

Ligde Gaziantepspor karşısında attığı şık golle takımına 3 puanı getiren Güiza, Manisaspor mücadelesinde de kalecinin hatasını iyi değerlendirerek meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

-DEIVID BU SEZON İLK GOLÜNÜ ATTI-

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid, bu sezon sarı-lacivertli formayla ilk golünü attı.

Bu sezon sırasıyla TFF Süper Kupa, Turkcell Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinde toplam 13 maçta forma giyen Deivid, Manisaspor'la yapılan yarı final ilk maçında takımının 2. golüne imzasını attı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title