Haberler

Fenerbahçe'den Yalanlama

Fenerbahçe Kulübü, Teknik Direktör Christoph Daum'un Kasımpaşa Maçında Farklı Skor İstediği Yönünde Çıkan Haberi Yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Christoph Daum'un Kasımpaşa maçında farklı skor istediği yönünde çıkan haberi yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural'ın, geçtiğimiz günlerde Christoph Daum ile ilgili esprili yaklaşımının ardından, bir gazetede yer alan, ''Daum: Fark isterim'' başlıklı haberin, durumu çarpıtmaya ve iki dost camiayı karşı karşıya getirmeye yönelik olduğu belirtilerek, ''Teknik direktörümüz Daum'un, Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak oyuncularımıza, 'Atabildiğiniz kadar gol atın. Rakibinizi tarihi hezimete uğratın' şeklinde söylemleri olduğuna dair iddialar içeren, imzasız haber tamamıyla hayal ürünüdür. Teknik direktörümüz Daum'un, rakip takıma veya rakip camiaya karşı saygı unsurundan uzak bu tip bir isteğinin olması veya böyle bir açıklamada bulunması ihtimaller dahilinde dahi değildir. Türk sporuna ve Türk spor medyasına zarar vermekten başka bir işlevi bulunmayacak bu tip haberlere itibar edilmemesini rica ederiz'' denildi.

-CARLOS HABERİ DE YALANLANDI-

Sarı-lacivertli kulüp, Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos'a yönelik ''Kurtar beni Platini'' şeklindeki haberi de yalanladı.

Bu arada kulüp, takımda ağabey olmadığı yönündeki haberlerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kulüp bazında kurumsallığın büyük önem taşıdığını ve yapının en üst noktasında sportif direktör Aykut Kocaman'ın oturduğa dikkat çekilen açıklamada, ''Fenerbahçe Kulübü'nün profesyonel yapısında, bu ve bunun gibi kişisel çıkarlar için değişikliğe gidilmeyeceğini, ilgili gazetecilere üzüntüyle bildirmek isteriz'' görüşlerine yer verildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title