Haberler

Fenerbahçe'De Selçuk, Volkan Demirel Ve Alex, Maçın Adamları

Sarı-lacivertliler Kayserispor Maçının Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

SARI-LACİVERTLİLER KAYSERİSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADI

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında, sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi Galatasaray maçının adamları olarak Selçuk, Volkan Demirel ve Alex seçildi. Bu arada sol dizindeki çapraz bağlarından ameliyat olan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Uğur Boral, bugünkü antrenmanda yer aldı ve ayrı bir programla çalıştı.

Teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman öncesi, teknik heyet tarafından, 1-0 kazanılan Galatasaray maçının adamları olarak seçilen isimler açıklandı. Maçın adamları seçilen Selçuk, Volkan Demirel ve Alex takım arkadaşları tarafından tebrik edildi. Daha sonra oyuncularına kısa bir konuşma yapan Daum'un, "Bu galibiyetin tadını çıkarın. Tüm takımı kutluyorum. Bu maçlarda galibiyet golünü atmak çok önemlidir. O yüzden Selçuk'u özel olarak tebrik ediyorum. Volkan da harika işler yaptı. Herkes çok iyi oynadı. Alex takımın beyniydi. Lugano, maçtan önce 'Kişiliğimizi gösterelim' demişti. Öyle de oldu. Yine gol yemedik. Bu sezonda takım olarak oynadığımız en iyi maçtı. Böyle devam edelim" dediği öğrenildi.

Galatasaray maçında görev alan oyuncular yenilenme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncular ise koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç, ardından da ve hücum-defans organizasyonları ile antrenmanı tamamladı. Bu arada teknik direktör Christoph Daum, antrenman sırasında bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti.

UĞUR BORAL ANTRENMANA ÇIKTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'da oynanılan karşılaşmada sakatlanan, ardından 10 Şubat'ta sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat geçiren ve bu nedenle uzun süredir takımdan ayrı kalan Uğur Boral, bugünkü antrenmanda yer aldı. Rehabilitasyon çalışmaları sona eren Uğur Boral, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde önce sahada, ardından da salonda ayrı bir programla çalıştı. Öte yandan sakatlıkları süren oyuncular Emre, Cristian ve Deniz de Uğur Boral gibi, Dolu Arslan eşliğinde önce sahada ardından da salonda ayrı program dahilinde çalıştı. Sakatlığı süren Ali Bilgin ise antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü.

TAKIM YARIN İZİNLİ

Fenerbahçe, yarını izinli olarak geçirdikten sonra, Kayserispor maçı hazırlıklarına 31 Mart Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title