Haberler

"Fenerbahçe Çalışıyor!"

Güncelleme:

Trabzon Medyasından Fenerbahçe'ye Çok Ağır Suçlama

İstanbul gecelerine Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Bilica ile çıkan Jaja, Trabzon'da sinirleri iyice gerdi. Yerel gazeteler futbolcuyu ağır şekilde eleştirirken, yönetimi de gerekeni yapmaya çağırdı.

Trabzonspor'un Al Ittihad takımıyla oynadığı maçın ardından izin gününde İstanbul'a giden ve Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan vatandaşı Bilica ile gece gezmelerine çıkan Jaja'nın, sınırları zorlayan davranışları bordo - mavili camiada sinirleri gerdi.

Elinde şampanya kadehiyle direksiyona geçen, gece kulüpte de bol bol puro için futbolcunun özel hayatının kimseyi ilgilendirmediğini yazan yerel gazeteler, Jaja'nın çok aşırıya kaçtığına vurgu yaptı. Bazı gazeteler ise olayı, "Fenerbahçe komplosu" olarak yorumladı. Yerel gazeteler tümü Jaja'nın tavrını kınarken, yönetimi de futbolcuya ceza verilmesi konusunda gerekeni yapmaya çağırdı.

"NEDEN BİLİCA?"

Taka Gazetesi, "Jaja çıldırttı" ve "Porgue Bilica? "

(Neden Bilica?) başlıklarının altında, "Fenerbahçe oynatmadığı Brezilyalı oyuncusu Bilica ile mi Jaja'yı markaja aldı?" sorusunu sordu. Karadeniz Gazetesi de Jaja'nın kameralara yakalandığı anı, "Fenerbahçe çalışıyor!" başlığıyla okuyucularına aktardı.

Gazete, "Trabzonspor'un şampiyonluktaki rakibi takımın içini de karıştırmak için uğraşıyor. Selçuk İnan'ı da sürekli gündeme getirerek Trabzonspor'u karıştırma çabalarına giriyorlar" yorumunda bulundu. İlkhaber Gazetesi olayı, "Ne yapıyorsun Jaja!" başlığıyla okuyucularına aktarırken, Günebakış Gazetesi ve Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Alemci Jaja" manşetlerini attı.

GÜNEŞ'İN GÖZÜ MİLLİ TAKIMLARDA

Bordo - mavili takımın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, milli takım kamplarında bulunan futbolcularının sergilediği performansları yakından takip ediyor. A Milli takım kadrosunda bulunan Selçuk, Burak ve Umut'un performanslarını da mercek altına alan Güneş'in hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi kadro da bazı değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi.

SERKAN: "RAKİBİMİZE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ"

Hafta sonunda ligde kalma savaşı veren Konyaspor ile karşılaşacak olan bordo - mavili takımda futbolcular oldukça hırslı. Ligde kalan haftalarda puan kaybı yaşamayı düşünmediklerini belirten Serkan Balcı,

"Rakibimizin bulunduğu konuma bakmaksızın ciddi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ligde artık dengeler değişti. Her takım birbirini yenebilecek güce sahip. Bu ortamda az hata yapan, çalıştıklarını sahaya iyi yansıtabilen kazanıyor. Konyaspor maçında da hata yapmadan yolumuza emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bu yüzden rakibimizi çok ciddiye alıyoruz ve önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title