Haberler

Fenerbahçe Acıbademvakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Maçının Ardından

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Antrenörü Guidetti: "Böyle Bir Takımın Başında Olmaktan Dolayı Gurur Duyuyorum"

VAKIFBANK GÜNEŞ SİGORTA TÜRK TELEKOM ANTRENÖRÜ GUİDETTİ: "BÖYLE BİR TAKIMIN BAŞINDA OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM"

FENERBAHÇE ACIBADEM ANTRENÖRÜ ZE ROBERTO: "BU BENİM TAKIMIM VE KAYBETMENİN SORUMLULUĞU DA BENİMDİR, OYUNCULARIMIN DEĞİL"

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde finale yükselen Vakıfbank Güneş sigorta Türk Telekom'un antrenör Giovanni Guidetti, "Böyle bir takımın başında olmaktan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

Fenerbahçe Acıbadem'i 3-2 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Guidetti, "Bazı setlerde kötü, bazı setlerde ise iyi oynadılar, ama asla pes etmediler. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Hocaları da dünyanın en önemli isimlerinden biri, bunu tüm kalbimle söylüyorum. Bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Böyle bir takımın başında olmaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

İtalyan antrenör, yarın Rabita Bakü ile yapacakları final maçına değinirken, "Bugün çok önemli bir maç oynadık. Yarın ise şampiyon olmak için oynayacağız. Bugün kazandık, ama yarın kazanamazsak bunun önemi kalmayacak. Otele gidip Rabita Bakü'nün maçını tekrar izleyerek hazırlanmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımı kaptanı Gözde Sonsırma ise, "Mücadeleye kötü başladık, ama sonuna kadar direndik ve hiç bırakmadık.

Yarın şampiyon olabilmek için yine iyi oynayacağız" dedi.

Fenerbahçe Acıbadem Antrenörü Ze Roberto da, "Biz iyi başladık, ama maç içinde bir denge kuramadık. Son periyotta 8-2 önde olmamıza karşın farkın kapanmasını, ardından da aleyhimize açılmasını önleyemedik. Kontrolümüzü kaybettik. Bu benim takımım ve kaybetmenin sorumluluğu da benimdir, oyuncularımın değil" diye konuştu.

Brezilyalı antrenör, bugün çok üzgün olduklarını ancak yarın önemli bir maç daha yapacaklarını dile getirerek, "Çok fazla zamanımız yok. Takımı tekrar motive etmek kolay değil. Otelimize gidip, yemeğimizi yiyeceğiz. Sonra da oyuncularımızla konuşup, başlarını dik tutmaları gerektiğini söyleyeceğiz. Onları motive etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

MAÇTAN NOTLAR

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ekibi büyük sevinç yaşadı.

Maçın sonlanmasıyla birlikte saha içinde bir sevinç yumağı oluşturulurken, oyuncular ve teknik heyet sarılarak birbirlerini kutladılar.

Fenerbahçe Acıbadem ekibi ve taraftarları ise maçın sonunda büyük üzüntü yaşadılar.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, maç içinde tribüne çıkarak taraftarlardan desteklerini artırmalarını istedi.

Maçta 1-1'lik eşitliğin olduğu bölümde protokol tribünden ayrılıp taraftarların arasına giden Ali Koç, biraz daha baskılı şekilde tezahürat yapılması gerektiğini söyledi.

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde yarın şampiyonluk ve 3.'lük maçları yapılacak.

Burhan Felek Spor Salonu'ndaki organizasyonda, saat 15.00'de Fenerbahçe Acıbadem ile Scavolini Pesaro ekipleri 3.'lük için sahaya çıkacak. Saat 18.00'da ise Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ve Rabita Bakü, şampiyonluk maçı oynayacaklar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title