Haberler

Fener- Honved Maçında Şike Şoku

UEFA, 5 Kulübün Şike Konusunda Şüphe Altında Olduğunu, Fenerbahçe -Honved Maçının da Dahil Olduğunu Açıkladı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nde (UEFA) yönetim, Arnavutluk, Letonya, Slovenya ve Macaristan'daki 5 kulübün şike konusunda şüphe altında olduğunu belirterek, soruşturma açılan karşılaşmalar arasında, Fenerbahçe-Honved maçını da saydı.

UEFA'nın, İsviçre'nin Nyon kentindeki genel merkezinde, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 9 ülkenin futbol federasyonu temsilcilerinin katılımıyla başlayan toplantıya, 3 saat sonra ara verildi.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino başkanlığında, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Hırvatistan, Almanya, Macaristan, Slovenya, İsviçre ve Türkiye'nin futbol federasyonu temsilcilerinin katıldığı toplantı sonrasındaki açıklamada, "Avrupa'nın en büyük şike soruşturmasına adı karışan kişilere sert önlemler alınacağı" bildirildi.

Toplantıda Türkiye'yi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Ahmet Güvener'in yanı sıra TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Reşat Bostan temsil etti.

UEFA, 16 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında yapılan UEFA Avrupa Ligi elemelerinde mücadele eden 5 kulüp arasında, Arnavutluk'tan KF Tiran ve KS Vilaznia'yı, Letonya'dan Dinaburg'u, Slovenya'dan Ljubljana'yı ve Macaristan'dan Honved'i sayarken, Fenerbahçe-Honved maçı için de soruşturma açıldı. Şike iddialarında, UEFA'dan bir yetkilinin yanı sıra 3 hakemin de adı geçiyor.

-ŞÜPHELİ HONVED-

TFF'nin hukuktan sorumlu üyesi Yunus Egemenoğlu, 7 takım üzerinde durulduğunu ve Fenerbahçe'nin, bu takımlar arasında olmadığını söyledi.

"Biz de buradaki toplantıda bilgilerimizi aldık, notlarımızı aldık, gözlemlerimizi yaptık. Federasyon başkanımız Mahmut Özgener ve üyelere gerekli bilgilendirmeyi yapacağız" diyen Egemenoğlu, "Gizlilik kararı gereğince izin verildiği kadarıyla bir şeyler konuşulabiliyor. Bütün bilgileri derledik, topladık. Bochum savcılığının gizlilik kararı olduğu için bütün bilgileri Mahmut Özgener'e aktaracağız. Değerlendirmeden sonra başkanımız tarafından gerekli açıklamalar ve gerekli adımlar atılacak" bilgisini verdi.

-İNCELEMEYE ALINAN MAÇLAR-

* Avrupa Şampiyonlar Ligi:

21 Temmuz: Stabaek 4-0 KF Tiran

* UEFA Avrupa Ligi:

16 Temmuz: Bnei Yehuda Tel Aviv-Dinaburg: 4-0 /Rapid Wien-Vllaznia: 5-0

23 Temmuz: Vllaznia-Rapid Wien: 0-3

30 Temmuz: Fenerbahçe-Honved: 5-1

6 Ağustos: Ljubljana-Metalurh Donetsk: 0-3

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title