Haberler

Federasyon Başkanı Sertel Çorlu'da

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Federasyon başkan yardımcıları, yönetim kurulu ve dernek başkanları Federasyon üyesi olan Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından verilen öğle yemeği için Çorlu'ya geldi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Federasyon başkan yardımcıları, yönetim kurulu ve dernek başkanları Federasyon üyesi olan Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından verilen öğle yemeği için Çorlu'ya geldi.

Çorlu Divan Hotelde yapılan öğle yemeğine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye başkan yardımcısı Kemalettin Avcı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan vekili Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim, Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkan Vekili Özkan Dikmen, Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal, Federasyon yönetim kurulu üyeleri ve federasyona bağlı derneklerin başkan ve eşleri katıldı.

Gelen konukları Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ve yönetim kurulu üyeleri Gülgün Keçeci, Sevil Özgür, Şaban Kardeş ve Ercan Kılıçlı ile Federasyon delegesi Rahim Taşkın karşıladı. Çorlu Medya Mensupları Derneği üyeleri de yemeğe katılım gösterdi. Yemeğin ardından kaymakam Doğan ve Federasyon Başkanı Sertel ve gelen misafirler ile Divan Hotel bahçesinde ve Atatürk meydanında hatıra fotoğraf çektirdi. Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetiminin misafirperverliğinden dolayı Genel Başkan Sertel, Başkan Yirun ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Federasyon yönetim kurulu ve dernek başkanları Tekirdağ'a hareket etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title