Haberler

Fb Sevdalısı Çocuklar Didim'de Dostluk Maçında Karşılaştı

Didim Fenerbahçe Spor Okulları dostlukların arttırılması, spor okulları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla Nazilli FB Spor Okulunu Didim’de ağırladı.

Didim Fenerbahçe Spor Okulları dostlukların arttırılması, spor okulları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla Nazilli FB Spor Okulunu Didim'de ağırladı.

Didim Fenerbahçe Spor Okulları, Nazilli FB Spor Okulunu Didim'de ağırladı. Didim FB Spor Okullarının davetlisi olarak Didim'e gelen Nazilli FB Spor Okulu sporcuları ile antrenörleri düzenlenen halı saha dostluk maçında karşı karşıya geldi. Didim FB spor Okullarının hazırlıklarının yaptığı Halı sahada gerçekleşen dostluk maçına velilerde ilgi gösterdi.

20'şer dakikadan 2 devre halinde oynanan maçta 2 ay önce kurulan Didim FB spor Okulları 4 yıl önce Nazilli'de kurulan Nazilli FB Spor Okuluyla dişe diş maç yaptı. Kazananın dostluk olduğu maçta küçük Fenerbahçeliler kendilerini gösterme imkanı buldu.

Nazilli FB Spor Okulu Antrenörü Süleyman Kabasakal ile yardımcı antrenör Sergen Dağdemir Didim'den olmaktan mutlu olduklarını belirterek kendilerini davet eden Didim FB spor okulu yöneticilerine teşekkür etti.

Didim FB Spor Okulları Sorumlusu Özkan Caymaz ise Didim'de yaklaşık 2 ay önce spor okullarını açtıklarını ve gösterilen ilgiden gayet mutlu olduklarını belirterek "Bizim sevdamız Fenerbahçe bu noktada bizden önce Nazilli'de aynı amaçla kurulmuş,spor okulumuzu Didim'de ağırladık. Dostluk maçında karşı karşıya geldiler. Sporcularımız ve ailelerimizde bu etkinlikte son derece memnun kaldı. Güzel bir ortam yaratıldı. Ben Nazilli FB spor Okulu sorumlusuna ve antrenörlerine teşekkür ediyorum." dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fenerbahçe Nazilli Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title