Haberler

Fatsalı İki Sporcuya Milli Davet

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Denizcilik Spor Kulübü Hokey Takımı oyuncularından Hasan Baş ve Doğukan Şahin başarılı performanslarından dolayı Türkiye Hokey Milli Takımı’na çağrıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Denizcilik Spor Kulübü Hokey Takımı oyuncularından Hasan Baş ve Doğukan Şahin başarılı performanslarından dolayı Türkiye Hokey Milli Takımı'na çağrıldı.

Başarılı sporculardan Hasan Baş'ın, 20 Haziran ile 3 Temmuz arasında Konya'da gerçekleşecek 18 yaş Türkiye Milli Takım kampına katılacağı öğrenilirken, diğer sporcu Doğukan Şahin'in ise 17-23 Haziran tarihleri arasında Osmaniye'de yapılacak olan 16 yaş altı Milli Takım kampında yer alacağı bildirildi.

Takım antrenörü ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Yıldız, "İki öğrencimin milli takım kamplarına çağrılması gurur verici bir tablo, onları kutluyorum. Biz yeni bir kulübüz ve çok çalışıyoruz. Bu sayı önümüzdeki yıllar daha da artacaktır. Çünkü takımıma güveniyorum. İki yıllık bir çalışmanın sonunda Türkiye Hokey 2. Ligi'ne çıkma başarısını gösterdik. Bu başarımızı milli takım antrenörleri de gördü ve oyuncularımızla ilgilendiler. Ben oyuncularımın alınlarında öpüyorum ve onların Türkiye hokeyinde çok daha iyi yerlere geleceğine eminim" dedi.

Okul Müdürü Ömer Yahşi ise, "Milli takıma çağrılan öğrencileri ve öğretmenleri İsmail Yıldız'ı tebrik ediyorum. Türkiye hokeyinde Fatsa ve Ordu'nun adını en iyi şekilde temsil ediyorlar. Öğrencilerimizin ay yıldızlı armayı uluslararası müsabakalarda da gururla ve en iyi şekilde taşıyacaklarına eminim. Bu zamana kadar okul olarak kulübümüzün hep yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

Milli sporculardan Hasan Baş ise yaptığı açıklamada, "Milli takıma çağrılmam benim için çok büyük onur. Başta antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyi bir performans ortaya koyacağımızdan eminim. Çok mutluyum" açıklamasında bulundu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Baş Türkiye Fatsa Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title