Haberler

Fatsa'da Kayıtlı Elektrikçi, Güvenli Bina Projesi

Fatsa ve Çevre İlçeler Elektrikçiler Derneği (FED) tarafından hazırlanan Kayıtlı Elektrikçi, Güvenli Bina Projesi'nin hayata geçirileceği bildirildi.

Fatsa ve Çevre İlçeler Elektrikçiler Derneği (FED) tarafından hazırlanan Kayıtlı Elektrikçi, Güvenli Bina Projesi'nin hayata geçirileceği bildirildi.

FED  Başkanı Abdullah Çilingir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırladıkları Ordu Valiliği öncülüğünde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığına sunulan Kayıtlı Elektrikçi, Güvenli Bina Projesi'nin kabul edildiğini söyledi.

Proje kapsamında 20 kişiyi Almanya'ya ve Denizli'ye göndereceklerini söyleyen Çilingir, "Hazırlanan dosyamızın içeriğinde 20 kişilik bir kadro ile Almanya ve Denizli ili seyahati vardır. Derneğimize üyeliği bulunan kişiler arasında bu seyahate gidecek olanlar belirlenecektir. Bu seyahatin asıl amacı ise günümüz koşullarında Avrupa ülkeleri arasında yapılan yeni üretimler ve uygulanan tesisatlar hakkında bilgi edinip bölgemiz sınırlarında nitelikli tesisatların yapılmasını sağlamaktır" dedi.

Projenin Ordu için hayırlı olmasını temenni eden Çilingir, "Projemize desteğini esirgemeyen Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve çalışma arkadaşlarımıza derneğimiz yönetim kurulu adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Avrupa Birliği Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title