Haberler

Fatsa'da Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, okullarda yürütülen 2014-2015 eğitim-öğretim yılına hazırlık çalışmalarını inceledi.

Ordu'nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, okullarda yürütülen 2014-2015 eğitim-öğretim yılına hazırlık çalışmalarını inceledi.

Okullarda yaptığı incelemelerde gördüğü aksaklıkları not alarak öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılında sıkıntı yaşamamaları ve eğitimin aksamaması için okul müdürlerine gerekli uyarıları yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına okullarımızdaki her türlü bakım ve onarımların, okulda gerekli olan her bölümün boyalarının özenle yapılmasının gerekliliğinin altını çizerek okul müdürlerinden çalışmaları titizlikle takip etmelerini istedi.

Ziyaretleri sırasında öğrenci velileri ile sohbet ederek isteklerini dinleyen Müdür Ekrem Cinoğlu, "İlçemizdeki eğitimin kalitesini, vatandaşlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı da eğitimin içine dahil ederek hep binlikte yükselteceğiz. İlçemizde bulunan eğitim kurumlarımızın tümüne malzeme ihtiyacı, bakım ve onarım konularında her türlü yardımı yapacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title