Haberler

Fatsa'da Cinoğlu Dönemi Resmen Başladı

Adana’nın Yüreğir ilçesine kısa bir süre önce Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandıktan sonra ani bir kararla Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ataması yapılan Ekrem Cinoğlu, resmen görevine başladı.

Adana'nın Yüreğir ilçesine kısa bir süre önce Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandıktan sonra ani bir kararla Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ataması yapılan Ekrem Cinoğlu, resmen görevine başladı.

Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde göreve başladıktan sonra bir basın toplantısı düzenledi. Doğup büyüdüğü, sokağını arşınladığı Karadeniz'in en seçkin ilçelerinden biri olan Fatsa'da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış olmanın tatlı heyecanını içerisinde olduğunu belirten Ekrem Cinoğlu, "Şurası açık bir gerçektir ki; insana ait her şey eğitimle başlar ve eğitimle anlam kazanır. Ülkemizin geleceğini şekillendiren, ona ruh katan, 'muasır medeniyet' sevdasını yürekten hisseden kişilerin başında eğitimcilerin olduğu düşüncesinin bilinciyle değerli meslektaşlarımla geleceği şekillendireceğiz. Arzuladığımız gençliği hünerli ellerimizle yetiştirip ülkemize armağan edeceğiz. Öyle bir gençlik ki ilkeli, onurlu, inanç ve kültürüne saygılı, hiçbir şeyden çekinmeden doğruyu yanlışı ayırabilen, ülke ve dünya gerçeklerini iyi algılayabilen, entelektüel donanımlı, kendisini ülkesine ve milletine adayan bir gençlik… İşte bu yolda hep meslektaşlarımla birlikte olacağım. Eğitimcilerin işlerini kolaylaştırıp moral ve motivasyonunu en üst seviyelere taşıyacağım. Eğitim ve öğretimde kalitenin ilçemiz ölçeğinde yükselmesi için çalışacağım. Bunu yaparken biz duygusuyla hareket edip hep birlikte başaracağız. Ekip ruhuyla sevinç ve üzüntülerimizi hep birlikte paylaşacağız. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken fedakar ve özverili bir şekilde bütün eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın kuruluşlarının desteklerini bizlerden esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum. Görevde bulunduğu süre zarfında ilçemiz eğitimine vermiş olduğu çok kıymetli hizmet ve katkılarından dolayı Sayın Ahmet Gürsel Avcı'ya teşekkür ediyorum. Son olarak ülkemizi derin bir hüzne boğan Manisa-Soma'da şehit olan maden işçilerine Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yüreğir Fatsa Yerel Haberler

title