Haberler

Fatsa'da AK Parti İlçe Danışma Toplantısı

Fatsa ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

Fatsa ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

Fatsa Kültür Sarayında, AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 23. Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili Taşçı, burada yaptığı konuşmada, 1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti'nin yeniden bir destan yazdığını belirtti.

Türkiye'nin, son 13 yılda çok şeyler başardığının altını çizen Taşçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan mücadele ve milletin bağrından kopan bir Ordu'nun azmiyle Türkiye'de nelerin başarıldığını gördük. Bu kadro Türkiye'ye neler yapabileceğini gösterdi" dedi.

"Şer odaklarına karşı bir olmalıyız"

Türkiye'nin son 4 yılda çok badireler atlattığını anlatan Taşçı, "İnsanlar yerlerinden, yurtlarından oluyor. Bu savaşlardan mağdur olan herkese Türkiye kapılarını açmıştır. Türkiye son 4 yıldır çok badireler atlattı. Bu şer odaklarına karşı bir olmalıyız. Kandırılacak vaktimiz kalmadı. Bu ülkenin insanları olarak uyanık olmalı ve kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız" diye konuştu.

Ergün Taşçı, "Düşmanımızı dostumuzu tanımalı ve gereğini yapmalıyız" diyerek, şunları kaydetti:

"Seçim sürecinden kaynaklı bir yıl kaybımız var. Yalnız yolumuza yeniden emin adımlarla ilerliyoruz. Rusya'ya seyahat edenleri, Türkiye ile savaşanların yanında olanları, Türkiye'yi yabancı ülkelere ihbar edenleri görüyoruz ve biliyoruz. Bu kişilere karşı bir ve diri olmalıyız. Dolayısıyla AK Parti'nin tek başına iktidar olma zorunluluğu vardı. Önümüzdeki 3 yıllık süreci bir avantaja çevirmemiz ve daha da çok gelişmemiz lazım."

Kaynak: AA / Yerel

AK Parti Türkiye Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title