Haberler

Fatih Terim, Islık Protestosuna Karşılık Film Çekecek

Güncelleme:

Fatih Terim, Yunanistan milli marşının protesto edilmesi ve Paris'teki terör saldırılarında ölenlerin anısına yapılan saygı duruşunun ıslıklanması üzerine harekete geçti.

Türkiye- Yunanistan maçında bazı taraftarların Yunanistan milli marşını protesto etmesi ve Paris'teki terör saldırılarında ölenlerin anısına yapılan saygı duruşunu ıslıklaması Fatih Terim'den büyük tepki gördü. TFF yetkilileri ile konuyu görüşüp önemli kararlar alan Terim, halkı doğru yönlendirme adına milli futbolcularla kamu spotu reklam filmi çekecek.

ÖNLEMLER ALINACAK

"Ne oluyor bize? Kendimize istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmayın. Ölmüş insanlara saygı duruşu yapıyoruz. 1 dakika sabredemiyor muyuz? İstiklal marşı bu... Lütfen!" diyerek tepkisini gösteren Türkiye Futbol Direktörü Terim, bununla da yetinmedi. Hemen federasyon yetkilileri ile bir araya geldi. "Türkiye'nin imajının Avrupa'da düzeltilmesi adına harekete geçmeliyiz." diyen Fatih Terim ve federasyon yetkilileri şu önlemleri almaya karar verdiler:

SAYGI DURUŞU VE ULUSAL MARŞLARA DİKKAT ÇEKİLECEK

1) Her maç öncesi düzenlenecek basın toplantılarında Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, 'saygı duruşu ve ulusal marşlara saygı' konusuna dikkat çekecek.
2) Bu konuda broşürler basılacak, maç öncesi tribünlere dağıtılacak ve anonslarla bu kampanya desteklenecek.
3) Fatih Terim ve oyuncuların yer aldığı kamu spotu reklam filmleri çekilecek ve halka açık alanlar ile TV kanallarında gösterilecek.

Kısa vadede alınacak önlemler bu şekilde. Ancak bir de işin eğitim yanı var. TFF bu konuda okullarla iş birliğini de gündeme getirecek. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Yunanistan Türkiye Paris Spor Haberler

500

Yorumlar (56)

FAŞİSTLER ÖLÜNCE ISLIK ÇALACAK OLAN KIZ:

TÜRKİYE''den de bu beklenirdi ancak FATİH TERİM boşuna yormuş kendini bu cahil yobaz halk kendi HALKININ KATLİAMINDA ISLIK ÇALAN ÜLKE!!! ne bekliyodunuz ki başka?

15
5
yanıtYanıtla
FAŞİSTLER ÖLÜNCE ISLIK ÇALACAK OLAN KIZ:

SEN KENDİN SÖYLUYOSUN BAK ONLARDA FAŞİST BEN SATEN AYIRMADM FAŞİSTLER DEDİM.

yanıt0
yanıt0
Ferit:

Ankara da ölenler, konya da yuhalanirken kimse harekete gecmemisti. Müslümanlar

19
0
yanıtYanıtla
Harbi Söyler:

Islık çalanlar maldır. Mal değilse ahmaktır.

12
4
yanıtYanıtla
Onur Ktp:

Bırak bu işleri fatih terim ülkemizde o kadar insan öldü hangi devlet umursadı ortadoğu kan gölü kimin umrunda ama orası fransa dimi ordaki insanların canı daha değerli

11
5
yanıtYanıtla
Ertan:

Fransadada teror olsaydi hergun insanlar olseydi.dedigin dogru olurdu.fransada asker polis olseydi.saygi durusu hicbir yerde yapilmazdi.turkiyeyle karsilastirma turkiye teror ulkesi.Ayrica biz kendi ulkemizde olenleri bile konyada isladik.kendi ölümüze bile saygimiz yok.

yanıt0
yanıt3
Ertan:

TCLI teroru o ulkeler desteklediğiyle ilgili elinde somut delil varmı.varsa eger bu ülkede cumhurbaskanı,basbakan,mit asker var gerekeni yapar.devlet gerekeni yapar.sen devlet değilsin.

yanıt0
yanıt5
AKP Lİ:

yakında faşistleri ülkücüleri stadalara bile almayacaklar. çünkü onların geni bozuk bir araya gelince koreli döver, yunalıya hakaret ederler. salaklar birlikte yaşadıkları kürtlere bile defol derler. YAŞASIN AKP. akp sizi adam edecek inşallah.

4
10
yanıtYanıtla
ccccccccccccccccccccccccccccc:

Ben de akp ye oy verdim ama senin pis zihniyetini taşımıyorum. Yarın dünya birleşip Suriye sınırından Türkiyeye girerse nerde bu milliyetçiler dersin sen salyanı buna akıtacağına hdpkk nın eylemlerine akıtşehitlerimiz için ağla ankara ya suraca ağla gidip ecnebilere ağlamayın

yanıt2
yanıt1
komikMobil-ANDROID:

türkiye insanlığını malasef kaybetmiştir. ölümlerden zevk alan bir toplum olduk yazık.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title