Haberler

Fatih Portakal: Atatürk'ün Yüzünü Görmek Sizi Rahatsız mı Ediyor

Güncelleme:

Fox Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Kırklareli Valisine, "Açık açık söyleyin ya, Atatürk'ün yüzünü görmek sizi rahatsız mı ediyor?" diye çıkıştı.

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın Valilik binası ve Vali konağını karşıdan gören panolara Atatürk afişi asılmasına engel olması haber spikeri Fatih Portakal'ı kızdırdı. Valiliğin "gözetleniyoruz" diyerek izin vermediği Atatürk panosu için konuşan Portakal, "Açık açık söyleyin ya, Atatürk'ün yüzünü görmek sizi rahatsız mı ediyor?" dedi.

"BU MİLLET SAPIK MI SİZİ İZLEYECEK"

Portakal, Vali'nin tabelaları astırmasına engel olarak gösterdiği 'Panoların altındaki banklara oturanlar Vali konağını gözetlerler' sözlerinin bahane olduğunu söyledi. Portakal, "Millet sapık mı sizi izleyecek" diyerek tepkisini belli etti.

"ATATÜRK'ÜN YÜZÜNÜ GÖRMEK SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?"

Ünlü haberci Kırklareli Valisi'ne seslenerek "Açık açık söyleyin ya, rahatsız mı ediyor sizi? Atatürk'ün suratını yüzünü görmek sizi rahatsız mı ediyor?" dedikten sonra sözlerine; "En azından mantıklı bi gerekçe söyleyin bende inanayım, ve bende diyeyim ki sayın valim özür dilerim. Fatih Portakal olarak sizden özür diliyorum. Ama böyle abuk subuk sebeplerle gelirseniz sadece ama sadece gülerim ben size" dedikten sonra Valinin kararına kahkaha atarak tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Mustafa Kemal Atatürk Fatih Portakal Kırklareli Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (203)

mehmet:

Belki rahatsız ediyor kardeşim, sana mı soracak? nedir bu ya? atatürkü başımıza allah yaptınız mk. yaptığı tek şey yüzbinlerce askerin ölmesine sebep olmak. bende bir komutan olsam ve askerin ölmesine hiç özülmiyecek olsam. onlara size ölmeyi emrediyorum derdim hepsi bu. askerlerin çoğu öldü ama kahraman olan atatürk oldu. oh ne ala memleket.

84
113
yanıtYanıtla
emrenext_track_rock@hotmail.com:

Allah''a şükür bizim kimseyi Allah yaptığımız yok. Bu sizin sapık düşünceniz. Dini böyle sapık düşüncelerinizle kirletip sonrada bunu herkese kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Hiç askermiş şehitmiş olayına girme çünkü biz askerine, şehidine kelle ele dağdakilerin ele başına sayın diyenleri de çok iyi biliyoruz. Bence sizin gibi sapık, sığ, nankör, vefasız insanların yarattığı çakma dinler (burada bahsettiğim şey dinin saltlığını kaybettirdiğinizdir) ve çakma peygamberler (burada da bahsettiğim şey gerçek peygamberlerle, elinizdeki kitapta yazana yetinmeyip ona buna inanmanızdır) sorgulanmalı.

yanıt0
yanıt0
ali kalali153351@mynet.com:

sen nasıl bir beyin yapısına sahipsin küçükken çatıdan mı düştün ama siz o sözde dünya liderinizi peygamberin yerine koyuyorsunuz utanmaz rezil.

yanıt0
yanıt0
galipm.galipcoskun@hotmail.com:

bu ülkeyi sen mi kurdun yunan askerleri ege bölgesine çıkıp yüzbinlerce türkü kadın çocuk demeden öldümesine göz mü yumulcekti senin namusunu şerefini dinini kurtaran adam hakkında konuşanlara yuh olsun zaten onun hakkında konuşanlar sonradan müslüman olanlar yani devşirme olanlar bu ülke kurtuluş savaşı verirken onlar yunun askerlerine yardım edenlerdir dağlara kaçıp saklanan savaş bittikten sonra inen şerefsilerdir sen de şerefsiz sin mehmet nereli olduğun önemli değil oku adam ol

yanıt0
yanıt0
hırsızlarewdd@efde.fr:

nasıl bir cahil kalmışın sen yavrum?

yanıt2
yanıt0
fırtına:

atatürkün degerini bilmyen çok gergedan var ülkede allah onlara akıl versin

83
49
yanıtYanıtla
ümitumit@hotmail.com:

yüzbinlerce askere ölmeyi emrettiği içinmi değerini bileceler? asıl değer vernler orjinal gergedandır.

yanıt0
yanıt0
yilmut:

Atatürk bu TC yi bizlere emanet etti...ama nedense tüm AKP liler ve yandaşları TC den ve Atatürk den rahatsız olduklarını zaman zaman ifade etmekten çekinmiyorlar.. çok üzücü ama neticede yapacak da fazla bir şey yok maalesef....

67
45
yanıtYanıtla
TÜRKhakann@hotmail.com:

bir parti düşünü halkın emegini köylülnün emeginden bahsedip bankayla ortak olsun faiz sarmalına halkı itsin sömürsün tahmın edn hangı banka CHP dir

yanıt0
yanıt0
tatar:

FATİH PORTAKALMISIN NESİN, ATATÜRK''TEN BAHSEDERKEN O ADAMIN DEMEK NE DEMEK BU MİLLETE Bİ AÇIKLARMISIN , SEN KONUŞURKEN DAĞITIYORSUN, HABER YAPACAĞIM DİYE GÜLÜNÇ DURUMLARA DÜŞÜYORSUN VE SAYGISIZLAŞIYORSUN.

63
42
yanıtYanıtla
Tüm 203 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title