Haberler

Faslı Öğrencilere Liderlik Eğitimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, Türkiye'deki üniversitelerde eğitim gören Faslı 65 öğrenci, "Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi" almaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, Türkiye'deki üniversitelerde eğitim gören Faslı 65 öğrenci, "Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi" almaya başladı.

Silifke ilçesindeki 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi'nde toplanan öğrenciler, 29 Mart'a kadar sürecek program kapsamında "liderlik becerileri", "yeni Türkiye vizyonu", "Anadolu liderlik modeli", "kültürler arası iletişim becerileri", "liderlik ve liderlik özellikleri" konularında eğitim alacak.

Kamp Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Acar, eğitime katılan öğrencilerin, kentin kültürel ve tarihi mekanlarına yönelik gezi, Türkiye- Fas kültür gecesi, Türkiye-Fas futbol dostluk maçı gibi organizasyonlarla dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Fas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title